Champions League wedden op duel Atletico Madrid – Feyenoord

2 oktober 2023

Op woensdag 4 oktober is het niet alleen dierendag, maar staat er voor Feyenoord een kraker van jewelste op het programma. In de UEFA Champions League gaan de Rotterdammers op pad naar Atletico Madrid. Een loodzware wedstrijd die trainer Arne Slot en zijn team graag aangaan. Ook Champions League wedden op het duel Atletico Madrid – Feyenoord? Bezoek de bookmakers op Gokken op Voetbal en speel mee om de beste beloningen.

UEFA Champions League

Feyenoord is ingedeeld in Groep E van de UEFA Champions League en wist in de eerste speelronde al de eerste plaats te veroveren. Lazio Roma is de nummer twee in de groep van vier. De Italiaanse ploeg wist in eigen huis een punt te pakken tegen Atletico Madrid (1-1). Het Schotse Celtic dat van Feyenoord verloor met 2-0 staat op de vierde plaats van Groep E met nul punten.

Op 25 oktober speelt Feyenoord tegen Lazio Roma en staat voor Atletico Madrid een uitwedstrijd tegen Celtic op het programma. Aanstaande woensdag treffen poulegenoten Celtic en Lazio elkaar in Glasgow.

Head 2 Head

In 2021 speelden Feyenoord en Atletico Madrid een oefenduel tegen elkaar. De wedstrijd werd gespeeld in De Kuip en Feyenoord won met 2-1. Bryan Linssen wist al snel tot scoren te komen voor de Rotterdamse ploeg. Pas in de slotfase van de wedstrijd maakte Atletico dankzij Angel Correa het eerste doelpunt. In de blessuretijd wist Feyenoord te winnen dankzij een doelpunt van Naoufal Bannis.

De Nederlandse aanvaller Memphis Depay die sinds vorig seizoen bij de Madrileense club speelt zal er woensdag niet bij zijn. Depay herstelt van een spierblessure en kan om die reden niet meespelen.

Voorspellingen Atletico Madrid – Feyenoord

De Nederlandse bookmakers verwachten dat Atletico Madrid aanstaande woensdag te sterk is voor Feyenoord. De pre-odds bij winst van Feyenoord staan het hoogst ingeschaald. In het 1×2 spelsysteem staat bij een zege van trainer Slot en zijn mannen een maximale quotering van 5.00 keer het speelbedrag ingedeeld.

Bij een gelijkspel lopen de quoteringen op tot maximaal 4.00 keer het speelbedrag dat wordt ingelegd bij een weddenschap op een puntendeling in Madrid.

Gaat Atletico Madrid voor eigen publiek winnen van Feyenoord? Dan gaan de Rotterdammers met lege handen terug naar de havenstad. De bookmakers keren dan tot 1.67 keer het speelbedrag uit aan voetbalgokkers die hadden voorspeld dat de Spaanse ploeg aanstaande woensdag wint.

Gokken op Voetbal

Gokken op voetbal is niet zonder risico. Een weddenschap kan altijd verloren gaan. Voetbalgokkers moeten hier dan ook altijd rekening mee houden en nooit met te hoge speelbedragen gaan inzetten. Ook is het verstandig om een weddenschap te plaatsen bij bookmakerskantoren die over de geldige licenties beschikken. Op de bookmakerspagina van Gokken op Voetbal staan alleen de betrouwbare wedkantoren, die in ons land weddenschappen mogen aanbieden, vermeld. Speel bewust en veilig mee door in te zetten bij één van deze bookmakers.

De UEFA Champions League wedstrijd Atletico Madrid – Feyenoord wordt gespeeld op woensdag 4 oktober om 18:45 uur in het Metropolitano Stadion te Madrid. Gaat Feyenoord stunten in de hoofdstad van Spanje door te winnen van Atletico Madrid? Vergelijk de bookmakers met elkaar op Gokken op Voetbal en scoor de hoogste Champions League odds die er te vinden zijn bij deze kraker van Feyenoord in de groepsfase van het Miljardentoernooi.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.