Bookmaker Circus kondigt voetbalshows aan

6 september 2022

In thuisland België scoort bookmaker Circus best goed. Bij ons is het toch een iets ander verhaal. Circus is een beetje ondergesneeuwd geraakt door alle grote namen die zich momenteel op de Nederlandse gokmarkt begeven. De bookmaker vindt het blijkbaar hoog tijd om daar iets aan te doen. Samen met voetbalplatform 433 gaat Circus zich binnenkort wagen aan een heuse online voetbalshow. In die show gaat Circus kijkers voorziet van wedtips rondom Eredivisiewedstrijden en de matches van Oranje op het WK in Qatar. Met deze snelle content wil Circus de aloude (en vaak veel te lange) voorbeschouwingen doen vergeten.

Waarom bookmaker Circus wel een extraatje kan gebruiken

Voetbalgokkers zaten massaal te wachten op de komst van Bet365. Daarna was het aftellen naar het moment waarop Unibet zich in Nederland zou melden. Ondertussen maakten maar weinigen zich echt druk om de lancering van Circus.nl. Logisch, want bookmaker Circus kan op sommige vlakken gewoon tippen aan de rest. Zo zijn de odds vaak matig, livestreaming is beperkt en de 24-uurs bereikbaarheid via de live chat ontbreekt.

Ondanks de minpunten laat Circus ook al maandenlang een interessante kant van zichzelf zien. De bookmaker onderscheidt zich bijvoorbeeld met zijn vele goktoernooien die jou zomaar de jackpot kunnen opleveren. Diezelfde drang om zich te onderscheiden heeft nu geleid tot een mooie deal. Met zijn korte, toegankelijke voetbalshows kan Circus zich alsnog laten gelden.

Korte analyses en veel humor in de voetbalshow van Circus en 433NL

Het gonsde al even van de geruchten dat er mooie samenwerking op komst was. Om welke samenwerking het ging, bleef onduidelijk. Dit weekend kwam er dan eindelijk een einde aan die onduidelijkheid. Bookmaker Circus kondigde trots aan dat er een deal is gesloten met 433NL, het online platform dat ooit werd opgericht door oud-voetballer Demy de Zeeuw. Het platform is erg actief op Instagram en dat is ook precies de plek waar 433NL en Circus elkaar zullen ontmoeten.

De voetbalshow op Instagram gaat exact voldoen aan de eisen van social media. Dat betekent dat je geen ellenlang gepraat voorafgaand aan het Eredivisieweekend hoeft te verwachten. Oftewel, er komen geen uitgebreide voorbeschouwingen en tactische besprekingen aan te pas. Circus en 433NL kiezen in plaats daarvan voor zogenaamde ‘snackable content’, wat neerkomt op korte analyses, quizzen en polls. Daarnaast zullen er gasten gaan aanschuiven die voor voetbalgerelateerde uitdagingen komen te staan. De focus ligt hierbij op een humoristische aanpak, maar natuurlijk is er wel die serieuze ondertoon. Want uiteindelijk wil Circus zijn wedtips delen waardoor jij voordeel hebt bij het gokken op voetbal.

Het is afwachten hoeveel aandacht er is voor wedtips

“Circus.nl is een merk dat staat voor spelplezier, innovatie en entertainment. […] De samenwerking zal leiden tot veel creatieve en relevante content tijdens het lopende voetbalseizoen en uiteraard rondom het WK in Qatar. De toegevoegde waarde voor alle sportliefhebbers zal terug te vinden zijn in speelse voetbalshows, relevante promoties en een uniek bettingaanbod”, zo laat Circus-CEO Martijn Maertens aan De Telegraaf weten.

Plezier in voetbalgokken staat al sinds het begin centraal bij Circus. Zo’n voetbalshow met humoristische elementen past dus perfect bij deze bookmaker. Ook voetbalplatform 433NL kiest graag voor een positieve invalshoek. Daarom lijken de twee partijen op papier een sterke match. Toch is het nog even afwachten hoe de voetbalshows uit gaan pakken en of er echt genoeg ruimte komt voor de wedtips van de bookmaker. Pas wanneer de eerste voetbalshow te zien is, weet je of Circus jou hiermee echt een dienst bewijst.

Extra promoties om deze nieuwe samenwerking te vieren

Meer dan een aankondiging is er nog niet. We weten weliswaar dat de voetbalshow van Circus en 433NL er komt en we weten hoe deze er ongeveer uit gaat zien. Maar we weten bijvoorbeeld niet wanneer de eerste uitzending op Instagram gaat verschijnen. Om het aftellen wat aangenamer te maken, heeft bookmaker Circus meteen een paar extra voetbalbonussen in het leven geroepen.

Als je je nu als nieuwe speler aanmeldt op Circus.nl dan profiteer je meteen van Superodds. Hiermee kun je 50 keer je inzet terugverdienen als jouw voorspelling juist is. Let wel op: deze Superodds gelden alleen voor geselecteerde voetbalweddenschappen. Heb je al wat langer een account bij bookmaker Circus? In dat geval kun je rekenen op vier BetXtra weddenschappen, die zorgen voor een odds boost van 33%. Dat is sowieso een mooie manier om die nieuw aangekondigde samenwerking te vieren.

Bookmaker Circus heeft zijn alternatief voor gokreclames gevonden

Met de aangekondigde voetbalshows heeft Circus een mooie manier gevonden om zijn sportsbook onder de aandacht te brengen. Dat is hard nodig ook, want per 1 januari 2023 worden gokreclames nog verder aan banden gelegd. Nu is het al zo dat bookmakers geen bekende mensen meer mogen opvoeren in hun reclames. Een grote tegenvaller voor Circus, aangezien de bookmaker een mooie deal had gesloten met de Braziliaanse voetbalster Ronaldinho. Met de alsmaar strenger wordende regels is Circus een van de eerste wedkantoren die een slim alternatief heeft gevonden. Wij zijn benieuwd hoe de voetbalshow voor Circus gaat uitpakken!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.