Blijft PSV Eindhoven ongeslagen in Eredivisie op bezoek bij Heracles Almelo?

2 november 2023

In het Erve Asito Stadion kijkt Heracles Almelo uit naar de wedstrijd tegen PSV Eindhoven. De Heraclieten treffen de koploper van de Eredivisie en spelen aanstaande zaterdag voor eigen publiek. Gaan de Heraclieten winnen of worden zij ook een prooi van de Eindhovense ploeg die nog altijd ongeslagen is? Speel mee via Gokken op Voetbal en vul je voorspellingen in bij de betrouwbaarste bookmakers van ons land. 

Eredivisie

De Eredivisie is inmiddels toegekomen aan speelronde elf. PSV Eindhoven staat met dertig punten bovenaan het linkerrijtje. Eerste achtervolgers AZ Alkmaar en FC Twente volgen de Eindhovense ploeg met 25 punten. Met dertig punten uit tien duels haalden de club in Eindhoven het maximaal aantal punten binnen. Vorig weekend versloeg de ploeg van trainer Peter Bosz voor eigen publiek Ajax Amsterdam. PSV kwam op achterstand, maar wist de wedstrijd uiteindelijk toch naar zich toe te trekken en won met 5-2.

Heracles Almelo promoveerde dit seizoen naar de Eredivisie en doet het tot nu toe alleraardigst. De Heraclieten staan op de achtste plaats met twaalf punten. Excelsior Rotterdam staat net een plaatsje boven de club uit Almelo en PEC Zwolle staat met elf punten daar net onder. Afgelopen weekend verloor Heracles uit bij sc Heerenveen met 3-0.

Head 2 Head

De laatste ontmoeting tussen Heracles en PSV in Almelo was op 6 maart vorig jaar. Toen werd het duel in Eindhoven gespeeld en zegevierde PSV voor eigen publiek met 3-1 van Heracles. In het Erve Asito Stadion speelden PSV de Heraclieten op 14 augustus 2021 voor de laatste keer tegen elkaar. Ook toen wonnen de Brabanders van Heracles. Het werd die dag 0-2 voor de Eindhovenaren.

Het is ruim acht jaar geleden dat Heracles in eigen huis wist te winnen van de Eindhovense ploeg. In 2015 pakten de Heraclieten drie punten van PSV en versloeg de Brabanders met 2-1. In 2020 werden de punten voor het laatst gedeeld in Almelo. Op 27 september dat jaar werd het 1-1 in het Erve Asito Stadion.

Odds Heracles Almelo – PSV Eindhoven

De bookmakers noteren hoge pre-odds bij de Eredivisie wedstrijd tussen Heracles en PSV. De hoogste beloningen kunnen gescoord worden bij een overwinning van de Heraclieten. In het 1×2 spelsysteem lopen de quoteringen bij een overwinning van de Overijsselse ploeg op tot maximaal 9,50 keer het speelbedrag dat gokkers voorafgaand aan de wedstrijd achterlieten op een zege van Heracles.

Bij een puntendeling lopen de bookmakersbeloningen ook lekker hoog op. Een correcte weddenschap op een puntendeling in het Erve Asito Stadion levert voetbalgokkers tot 6,75 keer het speelbedrag op. Een torenhoge odd in het traditionele 1×2 spelsysteem.

Bij winst van PSV lopen de quoteringen niet hoger op dan 1,25 keer de inleg dat wordt ingezet bij winst van de Eindhovense ploeg. Meer mogelijkheden om te scoren met een zege van PSV? Ontdek meer speltypen die de Nederlandse bookmakers aanbieden via de Gokken op Voetbal bookmakerspagina.

Datum en tijdstip Heracles Almelo – PSV Eindhoven

Voetbal is een leuke sport om te voorspellen. Het wordt al gedaan zolang het eerste potje voetbal ooit gespeeld werd. Op de dag van vandaag is online wedden op voetbal voor elke gokker een makkelijke manier om een voetbalwedstrijd, competitie of op een club te wedden. Wil je ook gokken op voetbal, maar wil je eerst wat informatie over veilig voetbalgokken bij betrouwbare wedkantoren? Raadpleeg onze gokgids en kom alles te weten over wedden op voetbalwedstrijden.

Een weddenschap op de Eredivisie wedstrijd Heracles Almelo – PSV Eindhoven dient voor zaterdag 4 november  16:30 uur gedaan te zijn. Op dat moment wordt er afgetrapt in het Erve Asito Stadion te Almelo. Ook scoren bij Heracles – PSV? Bezoek de bookmakers op Gokken op Voetbal.nl, speel mee via betrouwbare bookmakers en win de beste deals bij Heracles – PSV!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.