Behoudt AZ Alkmaar tweede plaats Eredivisie tegen sc Heerenveen?

19 oktober 2023

Behoudt AZ Alkmaar de tweede plaats van de Eredivisie als het aanstaande zaterdag tegen sc Heerenveen speelt? Daar komt zaterdagavond in het AFAS Stadion snel antwoord op. AZ Alkmaar en sc Heerenveen spelen dan om de drie punten in speelronde negen van de Eredivisie. Vergelijk de pre-odds van de Nederlandse bookmakers met elkaar op Gokken op Voetbal en win bij AZ – Heerenveen!

Eredivisie

AZ Alkmaar en sc Heerenveen treffen elkaar dit weekend in de negende speelronde van de Eredivisie. Na acht wedstrijden staat PSV Eindhoven op de eerste plaats. De Eindhovense ploeg heeft nog geen punt laten liggen en prijkt met 24 punten bovenaan de Eredivisielijst. AZ Alkmaar staat daar met 22 punten net onder. De Alkmaarders moesten in twee wedstrijden de punten delen.

Dit seizoen verliep voor sc Heerenveen een stuk lastiger. De Friese club staat pas dertiende en heeft zeven punten. In de laatste zes wedstrijden werd er één punt gepakt. De grootste nederlaag liep sc Heerenveen op bij Feyenoord. Op 16 september won de regerend kampioen met 6-1 in De Kuip van sc Heerenveen. De laatste wedstrijd die de Friese ploeg speelde, haalde het een punt binnen tegen NEC Nijmegen (1-1).

Head 2 Head

In de laatste vijf ontmoetingen tussen AZ en Heerenveen in Alkmaar won de thuisploeg drie keer, werd het eenmaal een gelijkspel en wist sc Heerenveen ook eenmaal tot winst te komen. De laatste overwinnen van sc Heerenveen in het AFAS Stadion was in 2019. Toen ging de Friese ploeg met drie punten naar huis door in Alkmaar met 2-4 te winnen. De laatste ontmoeting in het AFAS Stadion dateert van 1 april dit jaar. De teams kwamen die dag niet verder dan een gelijkspel (1-1). In de overige ontmoetingen zegevierde AZ tegen sc Heerenveen.

Voorspellingen AZ Alkmaar – sc Heerenveen

Wedden op AZ Alkmaar – sc Heerenveen kan via het reguliere 1×2 spelsysteem een flinke bookmakersbeloning opleveren. De Nederlandse bookmakers schalen bij dit duel de hoogste quoteringen in bij winst van de bezoekers uit Friesland. Als sc Heerenveen in Alkmaar drie punten pakt staan de pre-wedstrijd quotering op maximaal 10,00 het speelbedrag. Dat is gezien de standen van de clubs op de ranglijst een hele logische, maar mooie quotering.

Bij een gelijkspel zijn de odds bij de meeste gokwebsites bijna de helft waard dan bij winst van sc Heerenveen. Een gelijkspel levert in het 1×2 wedsysteem een maximale quotering van 5,60 keer het gekozen wedbedrag op.

Weet AZ in eigen AFAS Stadion drie punten te pakken tegen sc Heerenveen? Dan lopen de winstbonussen op naar een maximum van 1,35 keer het speelbedrag die is achtergelaten bij de bookmakerskantoren op Gokken op Voetbal!

Gokken op Voetbal

Gokken op voetbal is niet zonder risico. Weet dus goed waar je aan begint en sta altijd volledig achter een weddenschap die je wilt plaatsen bij de bookmakers. Veel wedkantoren zijn helaas niet betrouwbaar. Om er zeker van te zijn dat de bookmakers uitbetalen bij een winnende weddenschap en voldoen aan de eisen die de Nederlandse overheid eist, speel je mee via Gokken op Voetbal. De bookmakers op onze site hebben de geldige licenties. Lees de voorwaarden van het bookmakerskantoor waar de voorspelling wordt gedaan goed door en speel veilig en bewust mee.

De wedstrijd tussen AZ Alkmaar – sc Heerenveen zal op zaterdag 21 oktober plaatsen in het AFAS Stadion te Alkmaar. De wedstrijd begint daar om 21:00 uur. Voor dit tijdstip dienen de weddenschappen geplaatst te zijn bij de bookmakers op Gokken op Voetbal. Toch te laat met een voorspelling droppen? Speel dan live mee. Ook dit is mogelijk bij de Nederlandse bookmaker op Gokken op Voetbal en de quoteringen zijn ook bij live gokken niet mis. Speel mee en scoor met AZ – Heerenveen in Alkmaar!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.