Wint Ajax op bezoek bij Ludogorets in play-offs Europa League?

21 augustus 2023

Ajax Amsterdam speelt aanstaande donderdag een uitwedstrijd bij PFK Ludogorets in de play-offs van de UEFA Europa League. Het doel van deze ontmoeting een een plaats scoren in de groepsfase van de Europa League. Kan Ajax die rol waarmaken en winnen de Ajacieden op bezoek bij Ludogorets in de play-offs Europa League? Vergelijk, zet in en win bij Ludogorets – Ajax via Gokken op Voetbal!

UEFA Europa League

De loting van de UEFA Europa League 2023-2024 vindt plaats op 1 september in Nyon te Zwitserland. Ludogorets of Ajax krijgen een kans om in de pot van de loting te komen als het tweeluik gewonnen wordt. Ajax speelt eerst uit en vervolgens zal Ludogorets in Amsterdam zijn.

Vorig seizoen deed Ajax Amsterdam een poging de groepsfase van de Europa League te halen, maar strandde in de zestiende finale van het toernooi tegen Union Berlin. Ludogorets werd vorig seizoen kampioen in Bulgarije en kreeg zo de kans om de groepsfase van de Champions League te halen. In de voorronden sneuvelden Ludogorets tegen Olimpija Ljubljana waardoor de ploeg nu uitkomt in de play-offs van de Europa League.

Spelers Ludogorets – Ajax

Bij Ludogorets staat ex-doelman Sergio Padt van FC Groningen onder de lat. De 33-jarige Nederlandse doelman maakte in seizoen 2021/2022 de overstap van de club uit Groningen naar PFK Ludogorets. De Nederlanders speelde de laatste Europese wedstrijd van Ludogorets tegen FC Astana niet. In Kazachstan stond Padt nog wel onder de lat. Dat duel ging met 2-1 verloren. In Razgrad werd met Simon Sluga onder de lat wel gewonnen (5-1). Het is dus afwachten voor welke keeper Petev kiest tegen Ajax.

Voor Ajax-trainer Steijn is de wedstrijd tegen Ludogorets het eerste Europese duel als coach van Ajax. De trainer heeft de bezem door de spelerskern van de Ajacieden gehaald. Zo zijn Dusan Tadic en Davy Klaassen vertrokken bij de club in Amsterdam. De Kroaat Jakov Medic is één van de nieuwe aanwinsten bij Ajax. Ook Branco van den Boomen en Benjamin Tahirovic zijn nieuwe gezichten bij de Amsterdamse club.

Head 2 Head

De onderlinge ontmoetingen met Ajax en het Bulgaarse Ludogorets zijn kort. De ploegen hebben elkaar nog niet eerder ontmoet. Het wordt aanstaande donderdag de eerste keer dat de Amsterdammers bij de ploeg in Razgrad zullen spelen.

Voorspellingen PFK Ludogorets – Ajax Amsterdam

In de pre-fase kunnen voetbalgokkers de hoogste pre-odds scoren bij een zege van Ludogorets. Als de ploeg van doelman Padt voor eigen publiek wint, keren de bookmakers tot 4.20 keer het speelbedrag uit aan iedereen die een correcte voorspelling plaatsen op winst van de Bulgaarse ploeg.

Gaan de Ajacieden de punten delen met hun tegenstander in de play-offs van de Europa League? Dan staan er in het 1×2 spelsysteem quoteringen klaar die oplopen tot maximaal 3.50 keer de inleg.

Wint Ajax Amsterdam in Razgrad? Dan keren de Nederlandse bookmakers tot maximaal 1.90 keer het speelbedrag uit. Ook bij een zege van de Ajacieden valt dus een mooie bookmakersbeloning te scoren.

Speltypen PFK Ludogorets – Ajax Amsterdam

Wedden op de heenwedstrijd van Ajax bij Ludogorets kan op veel meer manieren dan alleen het 1×2 spelsysteem. De quoteringen bij speltypen als Over/Under en handicap speltypen stijgen ook naar ongekende waarden. Vergelijk de odds eens bij speltype doelpuntmaker. Scoor de nieuwe aanwinst van Ajax Benjamin Tahirovic voor de Ajacieden, dan zijn er heel wat leuke bookmakersbeloningen te rapen.

Meespelen via de bookmakers op Gokken op Voetbal is de veiligste manier van voetbalgokken. Deze wedkantoren mogen weddenschappen in ons land aanbieden en betalen gegarandeerd uit als je een correcte voorspelling wist te plaatsen. De voorspellingen bij de wedstrijd PFK Ludogorets – Ajax Amsterdam dienen voor donderdag 24 augustus binnen te zijn. In de Huvepharma Arena te Razgrad treffen de teams elkaar om 20:00 uur aan en een kleine twee uur later weten we of Ajax al met één been in de goepsfase van de Europa League zal staan. Speel mee en win via Gokken op Voetbal!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.