Win tot 13.00 keer de inleg bij Nederland – Zuid-Afrika op WK 2023 voor vrouwen

2 augustus 2023

De Oranje Leeuwinnen zijn door naar de achtste finales van het WK 2023 voor vrouwen. Bondscoach Andries Jonker en zijn damesploeg werden eerste in de groepsfase waarin de USA topfavoriet was. In de achtste finale treffen de Leeuwinnen het Zuid-Afrikaanse vrouwenteam dat in haar poule tweede werd. Gaan de Leeuwinnen ook hun volgende tegenstanders verslaan op het WK in Australië en Nieuw-Zeeland? Win tot 13.00 keer de inleg bij Nederland – Zuid-Afrika via Gokken op Voetbal!

WK 2023 voor vrouwen

In Groep E van het WK 2023 voor vrouwen slaagden de Nederlandse dames erin de groepsfase te overleven en dat is niet het enige. De Leeuwinnen boekten zelfs groepswinst in poule G. Daarin waren de Verenigde Staten de grootste favoriet. Nederland heeft zeven punten bij elkaar geraapt en de USA vijf.

In Groep G leek het er lange tijd op dat Zweden en Italië door zouden stromen naar de knock-outs van het toernooi. Niets was minder waar. Zweden wist als groepswinnaar de poulefase af te sluiten, maar voor Italië is het toernooi voorbij. De Italianen moesten in de laatste poulewedstrijd winnen van Zuid-Afrika, maar kregen dat niet voor elkaar. De Zuid-Afrikaanse vrouwen versloegen de Italiaanse damesploeg met 3-2 en werden zo tweede in Groep G.

De achtste finale wordt volgens een knock-out systeem gespeeld. De ploeg die wint gaat door naar de kwartfinale. De ploeg die verliest gaat naar huis. De Leeuwinnen weten nu al welke landen zij kunnen aantreffen in de kwartfinale. Zwitserland of Spanje kan dan de volgende tegenstander zijn. Zij spelen op zaterdag hun duel tegen elkaar.

Het WK 2023 voor dames duurt nog tot 20 augustus. Op die dag wordt de finale gehouden. Er kan ook gewed worden op het land dat volgens voetbalgokkers winnaar wordt van het WK in Australië en Nieuw-Zeeland.

Belangrijke spelers

In de laatste groepswedstrijd tegen Vietnam scoorden de Leeuwinnen er zevenmaal op los. Het eerste doelpunt was van Lieke Martens. Vervolgens wist Katja Snoeijs tot scoren te komen. Danielle van de Donk maakte een doelpunt in dit duel. Esmee Brugts raakte het net zelfs tweemaal en ook Jill Roord was goed voor twee doelpunten. Het was voor Roord het derde doelpunt op dit WK. Eerder op het toernooi was zij goed voor het eerste doelpunt dat werd gemaakt tegen de USA (1-1).

Head 2 Head

Het Nederlandse en Zuid-Afrikaanse damesteams zijn geen onbekenden van elkaar. Vorig jaar speelden de teams nog tegen elkaar. In Nederland werd een oefenduel gespeeld en de Leeuwinnen wonnen die met 5-1 van de Zuid-Afrikaanse bezoekers. Ook in 2019 speelden de teams tegen elkaar. Een oefenwedstrijd tegen het Zuid-Afrikaanse damesteam werd met 1-2 gewonnen. In 2016 kregen de Leeuwinnen zelfs geen doelpunt tegen. Op 7 juni dat jaar wonnen de Leeuwinnen een oefenwedstrijd met 2-0 van Zuid-Afrika.

Voorspellingen Nederland – Zuid-Afrika

Bij de bookmakers wordt heel wat gewed op het WK 2023 voor vrouwen. Nu de Leeuwinnen door zijn naar de achtste finales, worden de weddenschappen op de wedstrijd van de Nederlandse dames alleen maar meer. De hoogste bookmakersbeloningen worden bij het duel van Nederland tegen Zuid-Afrika uitgekeerd als de Leeuwinnen winnen. In het 1×2 spelsysteem lopen de odds op tot 13.00 keer het speelbedrag als Zuid-Afrika doorgaat naar de kwartfinale.

Wordt het een lange strijd voor de Leeuwinnen en valt de beslissing niet in de reguliere speeltijd? Dan kan een weddenschap op een gelijkspel een hoge bookmakersuitkering opleveren. De wedkantoren keren tot 7.50 keer het speelbedrag uit bij een gelijkspel.

Zien we het Nederlands damesteam terug in de kwartfinale? De quoteringen bij een zege van de Leeuwinnen staat op maximaal 1.17 keer de inleg ingedeeld genoteerd.

Spelopties Nederland – Zuid-Afrika

Wedden op Nederland – Zuid-Afrika kan op nog meer manieren. Ontdek de leukste speltypen bij jouw favoriete bookmaker en speel mee.

De Oranje Leeuwinnen treden zondag 6 augustus aan tegen het Zuid-Afrikaanse team. Om 04:00 uur (Nederlandse tijd) streden de Oranje dames aan tegen Zuid-Afrika. Dat wordt dus vroeg uit de veren om de Leeuwinnen aan te moedigen via Gokken op Voetbal!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.