Win de beste bookmakerdeals bij Nederland – USA WK 2023 vrouwen

25 juli 2023

Op donderdag 27 juli krijgt het Nederlands voetbalvrouwenteam de kans om eerste te worden in Groep E van het WK 2023 voor vrouwen. De Leeuwinnen moeten dan winnen van de USA damesploeg. In het verleden is het nog niet eerder gelukt de Amerikanen te verslaan. Slaat het geluk dit keer wel naar de kant van de Nederlandse voetbalvrouwen? Win de beste bookmakerdeals bij Nederland – USA WK 2023 vrouwen via Gokken op Voetbal!

WK 2023 Groep E

Afgelopen zondag begon het WK voor de Oranje Leeuwinnen met de wedstrijd tegen Portugal. Het Nederlands damesteam slaagde erin te winnen van het Portugese elftal. Met een 1-0 zege wist de ploeg van bondscoach Andries Jonker de eerste poulewedstrijd te winnen.

Ook de Amerikaanse damesploeg kwam afgelopen weekend voor het eerst in actie op het WK in Australië en Nieuw-Zeeland. De ploeg uit de USA versloeg Vietnam met 3-0 in deze eerste poulewedstrijd. De Amerikaanse damesploeg staat eerste in Groep E. Nederland volgt op de tweede plaats, maar heeft net als de USA drie punten.

De ploegen die na drie speelronden op de eerste en tweede plaats staan, gaan door naar de knock-outfase van het wereldkampioenschapstoernooi.

Spelers Nederland – USA

Het Nederlands dameselftal kwam ongedeerd uit de eerste speelronde van het WK. Leeuwin Danielle van de Donk kreeg een gele kaart en moet dus oppassen als het donderdag tegen de USA speelt.

Ook de Amerikaanse dames kwamen fris en fruitig uit hun duel tegen Vietnam. Bij de Amerikaanse dames kreeg Lindsey Horan een gele kaart voorgeschoteld. De 29-jarige middenveldster moet tegen Nederland dus op haar tellen letten.

Head 2 Head

De Leeuwinnen hebben de laatste tien jaar erg zwaar gehad tegen de USA dames. In totaal speelden de landenteams vijf  tegen elkaar. In 2021 was dat voor het laatst en speelden de teams op de Olympische Spelen. Het duel werd toen met 2-3 gewonnen van Nederland.

Op het WK in 2019 verloren de Leeuwinnen de finale met 2-0 van de USA. In de jaren 2020, 2016 en 2013 werden vriendschappelijke duels ook verloren van de Amerikaanse damesploeg. De grootste overwinning die de Amerikanen toen boekten waren in 2013 en 2016. Deze twee vriendschappelijke duels werden met 3-1 gewonnen door de USA.

Wedden op WK 2023 voor vrouwen

Het WK 2023 voor dames duurt nog tot 20 augustus. Op die dag wordt de finale gespeeld in Australië. Of onze Oranje Leeuwinnen de finale weer halen moeten we nog zien, maar de wedstrijd tegen de USA is al een finale op zich. Nederlandse voetbalgokkers wedden ook veel op landenteams als Duitsland en Engeland. Het Duitse team staat na de USA tweede op de FIFA World ranglijst. Bij het Engelse team is de Nederlandse bondscoach Sarina Wiegman de leider van het team.

Voorspellingen Nederland – USA

De WK wedstrijd Nederland – USA staat gepland op donderdag 27 juli om 03:00 uur (Nederlandse tijd) in Nieuw-Zeeland. De voorspellingen komen in vele aantallen binnen bij de Nederlandse bookmakers. Ben je ook van plan een weddenschap te plaatsen, bereid je dan goed voor. Vergelijk de bookmakers op de bookmakerspagina en neem de voorwaarden goed door. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan en verhoog je de winkansen.

De hoogste quoteringen die de bookmakers hanteren bij deze wedstrijd tussen Nederland en USA staan in het 1×2 spelsysteem bij een overwinning van Nederland. Als de Leeuwinnen winnen, kan er tot 5.25 keer het speelbedrag gescoord worden.

Een gelijkspel is in de pre-fase goed voor een hoge quotering van 3.60 keer het speelbedrag. Dat is bijna een verviervoudiging van het speelbedrag!

Mochten de Amerikanen onze Oranje damesploeg weer verslaan, dan keren de Nederlandse bookmakerskantoren tot 1.75 keer de inleg uit aan alle voorspellers die deze weddenschap hebben gemaakt.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.