Wie zijn wij?

Hou jij wel van een voetbalweddenschap? Dan zit je bij gokkenopvoetbal.nl helemaal goed! Ons platform is opgericht voor én door gepassioneerde voetbalgokkers. In de ruim 10 jaar waarin wij actief zijn in de wereld van het online wedden, is onze passie voor het spel ook niets minder geworden. Sterker nog, door alle opgedane kennis en ervaring durven we onszelf inmiddels heuse experts te noemen. Via gokkenopvoetbal.nl kun jij weer van die expertise meeprofiteren. 

Dit kun je van gokkenopvoetbal.nl verwachten

In de afgelopen jaren hebben we heel wat voetbalweddenschappen afgesloten. Van de Eredivisie, Premier League en La Liga tot de A-League en Super League: we hebben winst gemaakt met de meest uiteenlopende competities. Maar eerlijk is eerlijk, niet al onze voorspellingen kwamen uit. Vooral in de beginjaren hebben we regelmatig verkeerde beslissingen genomen waardoor we die mooie overwinning wel konden vergeten. Gelukkig hebben we van die fouten geleerd, en inmiddels weten we heel goed wat werkt en welke wedstrijden/weddenschappen/wedstrategieën we beter kunnen overslaan. Die kennis geven we graag aan je door.

Gokkenopvoetbal.nl is opgericht om onze passie voor én kennis van het voetbalwedden te delen. We beginnen natuurlijk bij de basis. Zo vertellen we je meer over het fenomeen bookmaker en we geven inzicht in de verschillende competities en weddenschappen. Daarnaast kijken we naar de beste bonusacties en praten we je bij over hoe je op een verantwoorde manier omgaat met je nieuwe hobby. Behalve deze algemene informatie vind je bij ons ook:

  • Tips over hoe je het maximale je voetbalweddenschappen haalt.
  • Actueel voetbalnieuws, met onder andere voorbeschouwingen en ander wedstrijdnieuws.
  • Reviews van legale bookmakers.

Bij alle informatie die we met je delen, vallen we terug op onze jarenlange ervaring. Hierdoor heb jij alvast een goede start. Je hoeft namelijk niet helemaal vanaf nul te beginnen wanneer je net begint met voetbalgokken.

Handige tips en tricks voor iedere voetbalgokker

Een succesvolle gokker vertrouwt op de feiten en houdt vast aan een vooraf bepaalde strategie. Toch klinkt dat eenvoudiger dan het is. Want welke strategieën kun je als voetbalgokker allemaal overwegen? En op welke statistieken moet je letten wanneer je gaat voor een Draw No Bet of een 1×2 weddenschap? Met onze tips en tricks kijken we verder dan naar de basis alleen. We geven je bijvoorbeeld extra tips over hoe je rijk kunt worden met voetbalwedden. Ook profiteer je van een aantal beproefde strategieën die je kunt toepassen om succesvol te zijn met live voetbalwedden.

Bij de tips en tricks houden we rekening met alle soorten gokkers. We behandelen eenvoudige tips waar beginnende voetbalgokkers goed mee uit de voeten kunnen. Denk maar aan de 79e minuut strategie, een strategie die ideaal is voor iedereen die wat orde wil creëren tijdens een normaal zo chaotische live weddenschap. Meer ervaren gokkers zijn eerder benieuwd naar value betting, sure bets of naar de verschillende inzetsystemen. Iedereen is welkom op gokkenopvoetbal.nl, dus voor iedereen zijn er ook passende tips en tricks te vinden. Zo ontwikkel je jezelf steeds verder en word je een steeds betere voetbalwedder. 

Altijd up-to-date met interessant voetbalnieuws

Algemene tips en tricks kun je op de meest uiteenlopende momenten toepassen. Handig, maar soms wil je liever wat specifieke informatie die je verder helpt bij de wedstrijden die komen gaan. Op dat moment komen onze actuele nieuwsberichten goed van pas. We geven onze kijk op bijvoorbeeld die grote klassieker uit het Spaanse voetbal of op de veelbesproken finale van de Champions League. Natuurlijk houden we ook de vorm van de teams, blessures van spelers en het oordeel van de bookmakers in de gaten. Naast dit soort voorbeschouwingen lees je nog veel meer actueel voetbal- en wednieuws. We zijn altijd up-to-date zodat je niets mist. Gokkenopvoetbal.nl is hierdoor het perfecte startpunt voor al jouw weddenschappen. 

Vind de juiste bookmaker met behulp van onze reviews

Iedereen die wil gokken op voetbal, heeft een bookmaker nodig. Maar met welk online wedkantoor kun je het beste in zee gaan? Dit is een lastige vraag om te beantwoorden, zeker omdat er een lange lijst met gokplatforms tevoorschijn komt wanneer je een zoekopdracht invoert in Google. Je kunt natuurlijk kiezen voor de bookmaker die helemaal bovenaan de lijst verschijnt. Of misschien volg je graag de massa en kies je simpelweg voor het platform met de meeste leden. Toch hebben wij een beter idee. Aan de hand van reviews geven we je namelijk een goed beeld van wat je van de verschillende bookmakers kunt verwachten.

Iedere gokker is weer anders. De één speelt met grote bedragen waardoor de winst snel op kan lopen, terwijl de ander een stuk voorzichtiger is en vooral voor de lol een gokje waagt. Bovendien kruip de ene speler het liefst achter de laptop om een voorspelling door te geven, terwijl de ander graag flexibel is vaak zijn telefoon erbij pakt. Elk type gokker heeft weer andere eisen. Het is de kunst om een bookmaker te vinden die perfect bij jouw eisenpakket aansluit. Om dat voor elkaar te krijgen, hebben we verschillende bookmakers getest. Uiteraard met echt geld. Je kunt er natuurlijk op vertrouwen dat we een eerlijk oordeel geven, waarbij we ons vooral laten leiden door onze jarenlange ervaring. Gokkenopvoetbal.nl is een onafhankelijk platform, dus de bookmakers zelf hebben absoluut geen invloed op de inhoud van onze reviews.

In onze reviews behandelen we onderwerpen als stortingslimieten, wedaanbod, gebruiksvriendelijkheid van het (mobiele) platform, toegankelijkheid van de klantenservice en al dat soort zaken meer. Je weet dus precies waar de bookmakers voor staan en wat ieders voor- en nadelen zijn. Dit helpt je om een gokplatform te vinden dat bij jouw manier van spelen past. Ook fijn: in onze lijst met reviews vind je alleen bookmakers terug die aan die ene belangrijke eis voldoen. Ze beschikken namelijk stuk voor stuk over de juiste licenties zodat je volledig legaal een gokje kunt wagen. Dat is wel zo veilig! Ben jij klaar om je in te schrijven bij een bookmaker? Sla gokkenopvoetbal.nl op onder je favorieten en jouw leven als succesvolle voetbalgokker kan beginnen.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.