Wie zegeviert er in De Kuip bij Feyenoord – AS Roma?

12 februari 2024

Feyenoord Rotterdam is de enige Nederlandse ploeg in de UEFA Europa League die dit toernooi dit seizoen nog kan winnen. De Rotterdammers stroomden vanuit de Champions League door naar de zestiende finales van het toernooi. De ploeg van trainer Arne Slot treft daarin AS Roma en dat is geen onbekende voor de Rotterdammers. Vorig jaar en in 2022 speelden Feyenoord ook al tegen AS Roma, maar lukten het niet om te winnen van de Romeinen. Zegeviert Feyenoord dit keer wel en verslaat het AS Roma in De Kuip? Vind je bookmakersdeal via Gokken op Voetbal en zegevier mee!

Statistieken Europa League

De UEFA Europa League is toegekomen aan de zestiende finales van het toernooi. Er zijn nog 32 teams die het Europese toernooi kunnen winnen. Feyenoord is er daar één van. De Rotterdammers wisten de zestiende finales van de Europa League te halen vanuit de poulefase van de Champions League. Daarin werden de Rotterdammers derde. Atletico Madrid werd eerste en Lazio Roma veroverde de tweede plaats in de poule. De ploeg van trainer Arne Slot mag zich nu gaan opmaken voor de wedstrijd tegen AS Roma.

De club in Rome werd tweede in de groepsfase van de Europa League. De Romeinen moesten SK Slavia Praag voor zich dulden. Deze week treffen de teams elkaar in de heenwedstrijd. Volgende week volgt de return in Rome en zal beslissen welke ploeg naar de achtste finales van het toernooi gaat.

Head 2 Head

Feyenoord en AS Roma hebben elkaar de laatste twee jaar al vaker ontmoet. Vorig jaar in de kwartfinale van de Europa League en werd Feyenoord verslagen in Rome met 4-1. In De Kuip wisten de Rotterdammers de heenwedstrijd wel te winnen met 1-0, maar dat was dus niet genoeg om door de stromen naar de halve finale van het toernooi.

Twee jaar terug speelden de teams de finale van de Conference League tegen elkaar. Ook toen was de Romeinse club een maatje te groot voor de Rotterdamse ploeg. In het Air Albania Stadion te Tirana werd het 1-0 voor AS Roma door een doelpunt van Nicolo Zaniolo die inmiddels bij Aston Villa speelt.

Odds Feyenoord – AS Roma

Er kunnen mooie beloningen gescoord worden bij een correcte voorspelling op deze kraker van de Rotterdamse ploeg tegen de Romeinen. De hoogste quoteringen zijn te vinden bij een zege van AS Roma. Als de Italiaanse ploeg wint in Rotterdam-Zuid keren de bookmakers tot 3.82 keer het speelbedrag uit.

Zijn de teams aan elkaar gewaagd in de Rotterdamse Kuip, dan kan er via de wedkantoren op Gokken op Voetbal tot maximaal 3.58 keer het speelbedrag gewonnen worden bij een correcte voorspelling op een gelijkspel.

Een zege van trainer Slot en zijn team levert ook een leuke beloning op. Bij een correcte voorspelling op winst van de Rotterdammers betalen de bookmakers tot 2.00 keer het speelbedrag uit aan voetbalgokkers die deze voorspelling correct wisten te plaatsen bij de bookies.

Datum en tijdstip Feyenoord – AS Roma

Een gokje doen op deze zestiende finale in het UEFA Europa League toernooi tussen Feyenoord en AS Roma? Plaats dan je voorspelling voor donderdagavond 18:45 uur. Want dan wordt er al afgetrapt in De Kuip te Rotterdam. Winnen de Rotterdammers ook dit keer weer voor eigen publiek van de Italiaanse Serie A ploeg?

Bij Gokken op Voetbal alleen betrouwbare bookmakers van ons land op de website om veilig en verantwoord te kunnen wedden op onder andere Europa League wedstrijden. Meespelen? Ga naar de bookmakerspagina en vergelijk de odds voor Feyenoord Rotterdam – AS Roma!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.