Welke ploeg verovert op Eerste Paasdag drie punten bij Feyenoord – FC Utrecht?

26 maart 2024

Dit weekend staan er heel wat mooie wedstrijden op de agenda van de Eredivisie. Op zondag is het niet alleen Eerste Paasdag, maar treffen Feyenoord en FC Utrecht elkaar in De Kuip te Rotterdam. De Rotterdamse formatie staat tweede en neemt het voor eigen Legioen op tegen de Domstedelingen die achtste staan en strijden voor een ticket voor Europees voetbal.  Welke ploeg verovert op Eerste Paasdag drie punten bij Feyenoord – FC Utrecht? Bezoek de bookmakers op Gokken op Voetbal en speel mee!

Eredivisie

De Eredivisie is 27 speelronden op weg. De ploeg die in die 27 wedstrijden de meeste punten binnenhaalde was PSV Eindhoven. De Brabantse formatie heeft 72 punten en heeft tien punten meer dan de nummer twee Feyenoord Rotterdam. De ploeg van trainer Arne Slot houdt FC Twente – dat negen punten minder heeft – op ruime afstand. Op de achtste plaats vinden we FC Utrecht. De ploeg van trainer Ron Jans heeft 36 punten en nestelt zich daarmee in de top acht van de Eredivisie. Mochten de Domstedelingen de achtste positie warm houden of nog hoger op de ranglijst komen, dan mag FC Utrecht zich gaan opmaken voor Europees voetbal. De ploeg in de Domstad moet dan wel de huidige nummer negen Fortuna Sittard voorblijven. De Limburgse ploeg heeft 34 punten en zit daarmee FC Utrecht op de hielen.

Head 2 Head

Feyenoord en FC Utrecht speelden hun laatste duel tegen elkaar op 20 december vorig jaar. Dit was een ontmoeting in de zestiende finale van de KNVB beker die door de Rotterdamse ploeg werd gewonnen met 2-1. De laatste competitiewedstrijd tussen beide teams vond op 3 september vorig jaar plaats in Utrecht. In De Galgenwaard versloeg Feyenoord de Domstedelingen met 1-5. De laatste competitiewedstrijd in De Kuip dateert op 23 april vorig jaar. Toen was Feyenoord de gasten uit Utrecht te slim af en won met 3-1 van FC Utrecht. De laatste keer dat FC Utrecht kwam winnen in De Kuip was op 24 augustus 2014. Bijna tien jaar geleden wonnen de Domstedelingen met 1-2 van Feyenoord.

Odds Feyenoord – FC Utrecht

De bookmakers zijn gul tijdens de wedstrijd Feyenoord – FC Utrecht. De pre-odds zijn torenhoog ingeschaald. De hoogste odds van dit duel worden gehanteerd als FC Utrecht na tien jaar weer eens komt winnen van Feyenoord. De beloningen kunnen oplopen tot wel 9.17 keer het speelbedrag dat wordt ingezet op winst van de Domstedelingen.

Bij een gelijkspel staan ook hoge quoteringen klaar voor voetbalgokkers die een gokje willen wagen op de wedstrijd tussen de Rotterdammers en Utrechtenaren. De maximale beloning bij een succesvolle weddenschap op een gelijkspel staan in het 1×2 spelsysteem op 5.81 keer het speelbedrag ingedeeld.

De maximale beloningen bij winst van de Rotterdamse formatie staan in het 1×2 spelsysteem op 1.29 keer de inleg ingeschaald. Een zege van Feyenoord kan wellicht via vele ander speelsystemen een hogere beloning worden. Ontdek de speltypen die passen bij jouw voorspellingen en check de meest actuele odds via Gokken op Voetbal.nl!

Gokken op Voetbal

Online Gokken op Voetbal kan iedereen en overal. Om veilig te wedden op voetbalwedstrijden is het noodzakelijk te spelen via bookmakers met geldige licenties. Op Gokken op Voetbal.nl zijn de veiligste bookmakers van Nederland te vinden en wordt spelen op Feyenoord – FC Utrecht een stuk veiliger en bewuster.

Wie wil wedden op de wedstrijd Feyenoord – FC Utrecht dient dit voor zondag 31 maart om 14:30 uur te doen. Dan begint de wedstrijd in de Rotterdamse Kuip en strijden de teams om de drie punten in speelronde 27 van de Eredivisie. Vergelijk de bookmakers op Gokken op Voetbal.nl en scoor de beste odds op Eerste Paasdag bij Feyenoord – Utrecht!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.