Vergelijk de beste odds bij PSV Eindhoven – RC Lens in Champions League

6 november 2023

In Eindhoven kijkt men uit naar de Champions League wedstrijd van PSV Eindhoven tegen RC Lens. De ploeg van trainer Peter Bosz speelt aanstaande woensdag tegen de Franse ploeg die tweede staat in Groep B van de Champions League. PSV staat laatste en heeft de punten heel hard nodig om te kunnen overwinteren in het Miljardenbal. Vergelijk de beste odds bij PSV Eindhoven – RC Lens in de Champions League via Gokken op Voetbal en speel mee met jouw voetbalkennis. 

Champions League

Deze week spelen de clubs in de groepsfase van de Champions League de vierde wedstrijd in de poule. PSV neemt het in Eindhoven op tegen RC Lens. De Eindhovenaren hebben al bij de Franse ploeg in Lens gespeeld, maar pakten daar niet meer dan een punt. De Eindhovense ploeg moet vol aan de bak wil het nog kans maken op overwintering.

Na drie wedstrijden staat PSV met twee punten pas vierde in de poule. Sevilla staat op de derde plaats met evenveel punten dan de Eindhovenaren. Arsenal is koploper met zes punten en RC Lens staat op de tweede plaats met vijf punten. Arsenal speelt woensdag in eigen huis tegen Sevilla FC. Er zijn nog drie speelronden te spelen voordat de balans wordt opgemaakt en de tickets voor de knock-outfase worden verdeeld.

Head 2 Head

Tot twee weken geleden speelde PSV Eindhoven voor zover bekend is geen duels tegen RC Lens. De eerste ontmoeting met de Franse ploeg was op 24 oktober in Stadion Bollaert-Delelis. In de eerste helft van de wedstrijd werd niet gescoord, maar na de thee wist PSV’er Johan Bakayoko tot scoren te komen. Elf minuten later kwam het schot van de Franse aanvaller Elye Wahi en dat leverde beide teams een punt op in Lens. Voor PSV was dit niet genoeg om van plaats vier in de poule los te komen.

Odds PSV Eindhoven – RC Lens

Dan de quoteringen bij de wedstrijd PSV – RC Lens. De hoogste beloningen kunnen voetbalgokkers verwachten bij een zege van de Franse ploeg. De bookmakers verwachten zelfs dat de Eindhovense ploeg gaat winnen. De hoogste odds staan op 4.25 keer de inleg ingeschaald en worden uitgekeerd bij een zege van RC Lens.

In het 1×2 spelsysteem staan de quoteringen bij een gelijkspel op maximaal 3.90 keer het speelbedrag ingeschaald. Een hoge beloning van de bookmaker als PSV de cruciale punten moet delen met de Franse ploeg in deze poulewedstrijd.

Winnen de Eindhovenaren? Dan zal dat een flinke boost voor PSV in Groep B betekenen en kunnen voetbalgokkers tot 1.78 keer het speelbedrag terugverwachten van de Nederlandse wedkantoren op Gokken op Voetbal.

Meespelen kan via het veel gebruikte 1×2 spelsysteem, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden om Champions League wedstrijden te voorspellen. Vergelijk de bookmakers odds en deals en speel mee op jouw manier.

Datum en tijdstip PSV Eindhoven – RC Lens

De UEFA Champions League wedstrijd PSV Eindhoven – RC Lens staat gepland op woensdag 8 november. Om 21:00 uur zal het duel beginnen in het Philips Stadion te Eindhoven. Winnen de Eindhovenaren deze belangrijke wedstrijd tegen de Franse ploeg en verlaat het daarmee de vierde plaats in de poule? Ga voor de beste bookmakers op Gokken op Voetbal.

Vergelijk de bookmakers gemakkelijk met elkaar en ontdek bij welk wedkantoor u de beste deal kunt scoren bij PSV – Lens. Wedden op voetbal doe je veilig  en bewust via Gokken op Voetbal.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.