Scoren met Servette FC en KRC Genk in voorronde Champions League

23 juli 2023

Aanstaande dinsdag speelt het Belgische KRC Genk uit bij Servette FC. De Genkies treffen de Zwitserse formatie in de tweede voorronde van de UEFA Champions League. Volgende week volgt de return. Welke ploeg zien we terug in de groepsfase? Scoren met Servette FC en KRC Genk in voorronde Champions League kan op diverse manieren via Gokken op Voetbal

Voorronden UEFA Champions League

De eerste voorronde van de Champions League zit er al op. Het toernooi is inmiddels al toegekomen aan de tweede speelronde waarin Servette en Genk het tegen elkaar gaan opnemen. De Belgische ploeg deed in seizoen 2019-2020 nog mee in de groepsfase van de Champions League. Servette bereikte de groepsfase begin deze eeuw (1999-2000) voor het laatst.

Trainers en spelers

De Zwitserse trainer van Servette FC, René Weiler, was kortstondig coach bij het Belgische RSC Anderlecht. De trainer had een moeilijk seizoensbegin in 2016-2017, maar wist meteen de titel te pakken. Weiler won in het begin van het seizoen 2017-2018 ook de Supercup van België en werd verkozen tot coach van het jaar in de Belgische competitie. Na een slechte competitiestart in 2017-2018 en grote onvrede van de supporters nam trainer Weiler op 18/09/2017 ontslag bij RSC Anderlecht.

Trainer Weiler en Genk-coach Wouter Vrancken kunnen aanstaande dinsdag beiden over een fitte basiskern beschikken. Ook zijn er geen spelers geschorst in deze heenwedstrijd in de tweede voorronde van de Champions League.

Head 2 Head

De Zwitserse en Belgische clubs zijn elkaar nog niet eerder tegen het lijf gelopen. Voor zover bekend is, zijn er geen onderlinge duels geweest in toernooien als de Champions League. Dinsdag wordt er door de clubs een nieuw hoofdstuk in de clubhistorie geschreven. Volgende week volgt de return in de Cegeka Arena te Genk en wordt duidelijk welke ploeg over twee duels gezien het sterkste is en doorgaat naar de laatste voorronde.

Wedden op KRC Genk

De Belgische ploeg werd vorig seizoen bijna kampioen van België. Het Royal Antwerp van trainer Mark van Bommel wist de titel uiteindelijk te veroveren. De Genkies verrasten vorig seizoen meerdere keren. KRC Genk behoort tot de topclubs van België en kunnen het in Europese toernooien ook ver schoppen. Wedden op KRC Genk in de Champions League voorronde of in de Jupiler Pro League is een leuke afwisseling die lonend kan zijn bij een correcte voorspelling.

Voorspellingen Servette FC – KRC Genk

De tweede voorronde van de Champions League Servette FC – KRC Genk wordt gespeeld op dinsdag 25 juli. Het duel in Stadion de Genève te Zwitserland begint om 20:30 uur. De bookmakers zijn er al klaar voor. De hoogste pre-odds kunnen gescoord worden bij een gelijkspel. Delen Servette en Genk de eerste drie punten in deze tweede voorronde, dan kan er tot maximaal 3.55 keer de inleg verdiend worden bij de bookies op Gokken op Voetbal.

Wedden in het 1×2 spelsysteem op winst van Servette? Als de Zwitserse ploeg wint, kunnen voetbalgokkers tot maximaal 2.90 keer het speelbedrag scoren bij een overwinning van de club in Geneve.

Gaat Genk terug naar huis met een driepunter op zak door te winnen van Servette? Bij deze weddenschap keren de bookmakers tot 2.30 keer het ingelegde geldbedrag uit.

Spelopties

Wedden in de pre-fase kan naast het 1×2 spelsysteem ook bij speltypen Handicap en Over/Under. Pak een dubbele kans of voorspel de correcte score combinatie. Alle speltypen zijn via Gokken op Voetbal met elkaar te vergelijken. Ook live wedden op de voorronden van de Champions League is mogelijk.

Profiteer van de beste odds en zet tijdig in. Scoor de beste bookmakerdeals in het nog jonge Champions League seizoen 2023-2024 via Gokken op Voetbal.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.