Scoor hoge odds bij EK-kwartfinale Spanje – Duitsland

1 juli 2024

Op vrijdag 5 juli staan Spanje en Duitsland loodrecht tegenover elkaar in de MHP Arena te Stuttgart. Het doel van deze kwartfinale is het bereiken van de halve finales. Er kunnen maar vier landen strijden in de halve finale en dus moeten er nog vier afvallen. Welk land gaat door naar de halve finale? Scoor hoge odds bij de EK-kwartfinale Spanje – Duitsland via Gokken op Voetbal.nl!

EURO 2024

Dit weekend worden de kwartfinales van EURO 2024 gespeeld. Duitsland wist zich als eerste te plaatsen door te winnen van Denemarken. De formatie van bondscoach Julian Nagelsmann versloeg de Denen en 2-0. Spanje wist zich ten koste van Georgië ook te plaatsen voor de kwartfinales. Het Spaanse team versloeg Georgië met 4-1 in het RheinEnergieStadion te Keulen. De winnaar van dit duel gaat door naar de halve finale dat op 9 juli wordt gespeeld in de Allianz Arena te München. De finale staat gepland op 14 juli in Berlijn.

Head 2 Head

De laatste ontmoeting tussen Duitsland en Spanje vond plaats in de groepsfase van het WK in 2022. De twee landen waren aan elkaar gewaagd en speelden gelijk (0-0), maar Duitsland overleefde de groepsfase niet. Spanje werd tweede en ging door naar de knock-outs van het toernooi. In 2020 speelden Spanje en Duitsland in de poulefase van de Nations League tegen elkaar. In Estadio de La Cartuja te Sevilla zegevierden de Spanjaarden met maar liefst 6-0 van het Duitse team. In de Duitse MHP Arena te Stuttgart werd het een gelijkspel (1-1) tussen beide landenteams. De laatste keer dat Duitsland en Spanje elkaar in de finale van een EK troffen, was in 2008. Toen won Spanje de eindstrijd met 0-1 van de Duitse ploeg.

Odds Spanje – Duitsland

Wie hoge odds wil scoren bij de kwartfinale tussen Spanje en Duitsland zit goed bij de Nederlandse bookmakers op Gokken op Voetbal.nl. Bij deze kraker staan de odds in het 1×2 spelsysteem het hoogst ingedeeld bij een gelijkspel. Als het Spaanse en Duitse team aan elkaar gewaagd zijn in Stuttgart en er binnen reguliere speeltijd plus blessuretijd nog geen winnaar is, keren de bookmakers tot 3.16 keer het speelbedrag uit.

Gaat Spanje winnen volgens jou? Dan kan er ook een leuke beloning gescoord worden bij de wedkantoren die EK weddenschappen aanbieden. Bij een zege van het Spaanse team lopen de pre-odds op tot maximaal 2.66 keer de inleg.

Wint Duitsland ook de kwartfinale in eigen land? Dan kunnen voetbalgokkers tot 2.87 keer het speelbedrag scoren als zij via het 1×2 speelsysteem op winst van de Duitse ploeg hebben ingezet.

Gokken op Spanje – Duitsland

Wil je ook wedden op voetbalwedstrijden zoals op EURO 2024? Houd het dan leuk en verantwoord door te kiezen voor betrouwbare bookmakers. Speel met niet al te grote bedragen en lees de voorwaarden van het gekozen wedkantoor goed door om niet voor verrassingen te komen te staan.

De kwartfinale Spanje – Duitsland op EURO 2024 wordt gespeeld op vrijdag 5 juli om 18:00 uur. De MHP Arena te Stuttgart is het decor van deze kraker. Wedden via de pre-fase is vanaf nu mogelijk. Live wedden op Spanje – Duitsland kan op het moment dat de wedstrijd in Stuttgart begint. Speel mee via Gokken op Voetbal en maak de winnende deal!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.