Scoor de odds bij het Eredivisie duel Feyenoord – sc Heerenveen

11 september 2023

Dit weekend speelt Feyenoord Rotterdam tegen sc Heerenveen. De ploeg van trainer Arne Slot begint weer goed te draaien en de Rotterdammers willen graag doorpakken tegen sc Heerenveen. Geven de Frieslanders toe of wordt het een klinkende overwinning van sc Heerenveen? Scoor de odds bij het Eredivisie duel Feyenoord – sc Heerenveen via Gokken op Voetbal.nl!

Eredivisie 2023-2024

Dit Eredivisie seizoen is vier speelronden op weg. De ploeg die op dit moment de beste resultaten behaalde, is AZ Alkmaar. De ploeg in Noord-Holland staat op de eerste plaats met negen punten. Feyenoord staat vierde en heeft een punt minder dan AZ. Ook hebben de Rotterdammers een wedstrijd meer gespeeld dan de Alkmaarders. Sc Heerenveen vinden we terug op de achtste plaats met zes punten uit vier wedstrijden.

Spelers

Feyenoord-doelman Justin Bijlow speelt door een blessure niet mee tegen sc Heerenveen. Ook voor de geblesseerde verdediger Timo Zaal komt de wedstrijd van aanstaande zaterdag nog te vroeg. Dat geldt ook voor middenvelder Antoni Milambo die er door een blessure niet bij zal zijn.

Sc Heerenveen-middenvelder Thom Haye is geschorst door een rode kaart en mag zaterdag nog niet meespelen tegen Feyenoord. De Zweedse aanvaller Patrik Walemark speelt op huurbasis bij sc Heerenveen, maar is door een heupblessure niet inzetbaar tegen zijn huidige werkgever Feyenoord.

Head 2 Head

Dit jaar speelden Feyenoord en Heerenveen op 1 maart voor de laatste keer tegen elkaar. Toen betrof dat de kwartfinale van de KNVB beker. De Rotterdammers wonnen dat duel toen met 0-1. In de Kuip speelde Feyenoord op 13 augustus vorig jaar voor de laatste keer tegen de bezoekers uit Friesland. Het betrof een competitieduel waarin beide teams aan elkaar gewaagd waren. Het werd toen 0-0 in De Kuip. De laatste keer dat Heerenveen kwam winnen in Rotterdam-Zuid, was eind januari 2016. Toen werd het 1-2 in De Kuip in het voordeel van Heerenveen.

Voorspellingen Feyenoord – sc Heerenveen

De Nederlandse bookmakers hebben de quoteringen torenhoog ingedeeld bij winst van sc Heerenveen. Komt de club uit Friesland na zeven jaar weer winnen in De Kuip, dan kunnen voetbalgokkers tot maximaal 11.00 keer het speelbedrag scoren bij een correcte voorspelling op winst van sc Heerenveen.

Dan de pre-odds in het 1×2 spelsysteem bij een gelijkspel. Delen de teams de punten aan het eind van het duel? Dan kan er tot 5.50 keer het speelbedrag gewonnen worden bij de bookmakers op Gokken op Voetbal.

Wedden op winst Feyenoord? Dat kan in dit speltype tot maximaal 1.25 keer de inleg opleveren. Check ook de odds bij speltype correct scorecombinatie. Een 1-0 overwinning van Feyenoord kan al tot 10.00 keer de inleg opleveren. Bij een 0-1 overwinning van sc Heerenveen wordt zelfs tot 29.00 de inleg uitgekeerd uitbetaald aan voetbalgokkers die deze voorspelling correct wisten in te vullen op het wedformulier van de bookmakers.

Speltypen Feyenoord

Feyenoord draait alweer heel wat seizoenen mee aan de top van de Nederlandse competitie. Wedden op Feyenoord kan in veel gevallen een leuke beloning opleveren, maar onthoud wel dat ook Feyenoord eens zal gaan verliezen. Een weddenschap op winst van de Rotterdamse club kan dan verloren gaan.

Speel te allen tijde bewust en speel nooit met te hoge geldbedragen. Zo blijft voetbalwedden een leuke sport zonder al te veel risico’s. Wedden op Feyenoord – sc Heerenveen? Doe dit dan voor zaterdag 16 september 16:30 uur. Op dat moment trappen de teams af in De Kuip te Rotterdam. Live wedden op deze wedstrijd in speelronde vijf van de Eredivisie is dan nog wel mogelijk. Meer informatie over wedden in de pre-fase of live wedden op voetbal vind je 24/7 op Gokken op Voetbal.nl!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.