Scoor de odds bij bekerduel PSV Eindhoven – FC Twente

18 december 2023

In de zestiende finale van de TOTO KNVB beker staat aanstaande donderdag de wedstrijd PSV Eindhoven – FC Twente gepland. De ploegen treffen elkaar in het Philips Stadion te Eindhoven en alleen de winnaar gaat door naar de achtste finale van het bekertoernooi. Scoor de odds bij het bekerduel PSV Eindhoven – FC Twente via de bookmakers op Gokken op Voetbal.nl!

TOTO KNVB Beker

De TOTO KNVB Beker is inmiddels toegekomen aan de zestiende finales. De Eredivisie clubs die dit seizoen Europese verplichtingen hadden, treden nu pas het toernooi in. Dat geldt ook voor PSV Eindhoven en FC Twente. Beide teams kwamen niet eerder in actie in dit toernooi. Er kan ook maar één team doorstromen naar de volgende ronde. Voor de ander is het bekerseizoen dan ook al heel snel weer afgelopen. Vorig seizoen wist PSV de beker te winnen. De Brabantse ploeg versloeg Ajax Amsterdam en mocht hierdoor de trofee meenemen naar Eindhoven. FC Twente veroverde de prijs in seizoen 2010/2011 voor de laatste keer.

Head 2 Head

De laatste keer dat PSV en FC Twente tegen elkaar speelden was op 25 november dit jaar. Eind vorige maand troffen de teams elkaar in de Eredivisie. De Eindhovenaren wonnen de dertiende speelronde van de competitie met 0-3 bij FC Twente in Enschede.

De laatste keer dat de twee ploegen elkaar troffen in de KNVB beker was in 2011. Toen speelden de ploegen in de achtste finale van de KNVB beker tegen elkaar en won de Brabantse ploeg met 1-2 na extra tijd van de Tukkers.

De laatste keer dat FC Twente een duel won in Eindhoven was in 2012. Op 4 maart dat jaar versloeg FC Twente de Eindhovense ploeg met 2-6. Het betrof toen wel een Eredivisiewedstrijd en geen bekerduel zoals dat aanstaande donderdag wel zo zal zijn.

Odds PSV Eindhoven – FC Twente

De Nederlandse bookmakers hebben de hoogste odds klaarstaan bij de acht KNVB bekerwedstrijden van deze week. Ook bij de wedstrijd PSV – Twente staan  de odds hoog ingeschaald. De maximale quoteringen bij deze wedstrijd staan ingedeeld bij een zege van de Tukkers. Als FC Twente wint in Eindhoven stijgen de beloningen tot 6.75 keer het speelbedrag.

Bij een gelijkspel wordt de wedstrijd verlengd, maar kunnen voetbalgokkers al flink wat beloningen scoren. In het 1×2 spelsysteem lopen de odds op tot maximaal 5.00 keer het speelbedrag dat wordt achtergelaten bij de bookmakers op Gokken op Voetbal.

Dan de quoteringen bij een zege van PSV Eindhoven. Mochten de Eindhovenaren doorstromen naar de volgende bekerronde, dan keren de bookmakers tot 1.41 keer de inleg uit en dat is nog altijd een prima quotering bij deze bekertopper.

Datum en tijdstip PSV Eindhoven – FC Twente

Wie wil wedden op de zestiende finale van de KNVB bekerwedstrijd PSV Eindhoven – FC Twente kan dat doen tot donderdag 21 december. Dan begint de wedstrijd om 21:00 uur in het Philips Stadion te Eindhoven. Winnen de Brabanders voor eigen publiek van FC Twente of gaan we de Tukkers volgend jaar terugzien in de achtste finale van het bekertoernooi? Zet de voorspellingen snel op scherp en profiteer van de beste bookmakers odds.

Ook scoren bij de meest betrouwbaarste bookmakers van ons land? Bezoek de bookmakerspagina op Gokken op Voetbal en plaats de juiste weddenschap bij de Nederlandse wedkantoren. Vergelijk, zet in en win de beste deals.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.