PSV hervat Eredivisie in 2024 met thuiswedstrijd tegen Excelsior

12 januari 2024

Koploper PSV speelt op zaterdag 13 januari voor het eerst in 2024 een competitiewedstrijd. De Eindhovenaren komen die avond in actie tegen Excelsior uit Rotterdam. PSV begint het duel uiteraard als favoriet en kan bij winst het eigen clubrecord van 17 duels ongeslagen op rij zijn evenaren. Speel mee met PSV Eindhoven – Excelsior Rotterdam en pak de beste odds via Gokken op Voetbal.nl! 

Eredivisie

De Nederlandse Eredivisie ging eind december in een korte winterslaap nadat er 16 wedstrijden gespeeld waren. PSV won de eerste 16 speelronden allemaal, Excelsior pakte in de eerste seizoenshelft drie overwinningen. De Eindhovenaren staan dankzij de uitstekende reeks afgetekend eerste met 48 punten. Excelsior heeft er momenteel 17.

PSV is hierdoor zwaar favoriet bij de bookmakers voorafgaand aan deze wedstrijd uit de zeventiende speelronde van het Eredivisie seizoen 2023 – 2024. Na 34 wedstrijden zal dit seizoen worden afgesloten, maar als PSV blijft winnen zullen ze al veel eerder het kampioenschap kunnen vieren.

Head to Head PSV Eindhoven – Excelsior Rotterdam

In de voorgaande edities tussen beide clubs was het telkens PSV dat aan het langste eind trok. Excelsior komt er bijna nooit aan te pas. In 2015 pakten de Rotterdammers voor het laatst een punt. Het werd toen 1-1.

Vorig seizoen scoorde PSV er stevig op los tegen Excelsior. In Rotterdam werd het 1-6 voor de bezoekers uit Brabant en in Eindhoven werden ook gemakkelijk drie punten aan het punttotaal toegevoegd dankzij een 4-0 overwinning voor PSV.

Odds PSV Eindhoven – Excelsior Rotterdam

De pre-wedstrijd quoteringen bij de online bookmakers laten zien dat PSV torenhoog favoriet is. De huidige koploper in de Eredivisie is in de lopende competitie nog ongeslagen en de bookies verwachten dat dat na het duel tegen Excelsior nog zo zal zijn. De maximale odds voor winst van PSV liggen hierdoor op 1,10 keer de inleg.

Bij een overwinning van Excelsior kan er flink gecasht worden als deze uitslag vooraf via het 1X2 spelsysteem is voorspeld. De hoogste odds bij deze weddenschap komen dan namelijk uit op 30,00 keer het ingelegde speelbedrag.

Eindigt PSV – Excelsior onbeslist? Dan is dat ook al een daverende verrassing. Voor deze sensationele uitslag hebben de online bookmakers ook flinke odds klaarstaan. De maximale hoogte in de pre-wedstrijd fase staat op 14,00 maal het wedbedrag dat is ingevuld op het online wedformulier.

Datum en tijdstip

De Eredivisie wedstrijd PSV Eindhoven – Excelsior Rotterdam wordt gespeeld op zaterdag 13 januari in het Philips Stadion te Eindhoven. Zet op tijd in want de aftrap is om 21:00 uur. Voorspellingen na dit tijdstip zullen tegen de live gokken odds geplaatst worden.

Speel mee met PSV – Excelsior en vergelijk nu de actuele odds en deals bij de veilige, Nederlandse bookmakers door een kijkje te nemen op de Gokken op Voetbal bookmakerspagina! Vergelijk, zet in en win.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.