PSV favoriet in midweeks duel Go Ahead Eagles

25 september 2023

Op woensdag 27 september staat er voor PSV Eindhoven een duel gepland tegen Go Ahead Eagles. De Eindhovense formatie staat eerste in de Eredivisie en is favoriet in dit midweeks duel tegen Go Ahead Eagles. Verwacht je ook een zege van de Eindhovense ploeg of gaat Go Ahead Eagles terug naar Deventer met een driepunter? Vergelijk de odds op Gokken op Voetbal en voorspel de wedstrijd met jouw voetbalkennis. 

Favoriet bij PSV – Go Ahead Eagles

Nu PSV eerste staat en ongeslagen is in de Eredivisie is de ploeg van trainer Peter Bosz in veel competitiewedstrijden favoriet. Dat is ook het geval bij de wedstrijd van aanstaande woensdag tegen Go Ahead Eagles. De Eindhovense formatie komt ook nog eens in eigen Philips Stadion in actie tegen de ploeg van trainer René Hake.

Daar komt nog bij dat Go Ahead Eagles de laatste dertig jaar er niet in geslaagd is een punt te pakken in het Philips Stadion. Dat de bookmakers PSV als favoriet bestempelen is dan ook niet heel verrassend.

Eredivisie

De Eredivisie is toegekomen aan de zevende speelronde, maar voor PSV en Go Ahead Eagles staat er nog een inhaalduel op het programma. De wedstrijd in speelronde drie werd uitgesteld door de Europese wedstrijden die PSV speelden om de groepsfase van de Champions League te kunnen halen. Dat is de Eindhovenaren ook gelukt en PSV speelt volgende week thuis tegen Sevilla.

Het zou gevaarlijk zijn als de ploeg van trainer Bosz al met die wedstrijd in het hoofd bezig is. Go Ahead Eagles staat knap zesde en heeft tien punten. Alleen van AZ Alkmaar werd nog verloren. De eerste competitiewedstrijd was op bezoek bij de Alkmaarders en ging verloren met 5-1!

Odds PSV – Go Ahead Eagles

Bij een torenhoge favoriet horen torenhoge pre-odds en dat is ook bij de wedstrijd tussen PSV en Go Ahead Eagles het geval. In het 1×2 spelsysteem levert een overwinning van de ploeg van trainer Hake al tot 15.00 keer het speelbedrag op. Een speelbedrag van tien euro wordt dan al snel honderdvijftig euro waard en dat is niet mis.

Ook de quoteringen bij een gelijkspel in het Philips Stadion zijn prima ingedeeld. Bij de bookmakers is al snel tot 7.00 keer het speelbedrag te scoren bij een winnende weddenschap op een puntendeling in Eindhoven.

Wint PSV van Go Ahead Eagles? Dan gaan de bookmakerskantoren niet meer uitkeren dan een maximale beloning van 1.17 keer het speelbedrag. Daarmee geven de sportsbooks wel aan veel vertrouwen te hebben in een zege van de Eindhovense ploeg.

Gokken op Voetbal

Gokken op Voetbal is niet geheel zonder risico’s. Een inleg kan verloren gaan als de weddenschap niet de juiste blijkt te zijn. Het is niet vanzelfsprekend dat PSV de wedstrijd van woensdag ook gaat winnen ook al zijn de Eindhovenaren torenhoog favoriet. Wees bewust van de risico’s die gokken op voetbalwedstrijden met zich meebrengen en probeer je verliezen nooit terug te verdienen door nog meer weddenschappen te plaatsen.

Speel bewust mee en kies voor de betrouwbare bookmakers op Gokken op Voetbal. Mocht je een weddenschap winnen, dan ben je er ook zeker van dat de beloning netjes wordt uitgekeerd.

Gokken op Voetbal helpt voetbalgokkers graag bij het veilig wedden op voetbal. Daarom kan er 24/7 informatie gevonden worden op onze website om een succesvolle weddenschap te plaatsen. Klaar voor een weddenschap op PSV – Go Ahead Eagles? Ga dan naar de bookmakerspagina en vul het spelformulier bij de bookmaker van jouw keuze in.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.