Online gokken op voetbal: Feyenoord – Celtic odds

17 september 2023

Scoren in de UEFA Champions League kan gewoon vanuit huis zittend op je bank of stoel. Online gokken op voetbal via Gokken op Voetbal maakt het volgen van Feyenoord – Celtic nog spannender. Pakt Feyenoord drie punten in de eerste wedstrijd van de UEFA Champions League groepsfase? Voorspel en win via Gokken op Voetbal! 

UEFA Champions League

De UEFA Champions League is het belangrijkste internationale voetbaltoernooi voor clubs in en rond Europa. Het toernooi wordt georganiseerd door de Europese voetbalbond UEFA. De naam Champions League bestaat sinds 1992. Het huidige systeem is sinds 1996 actief, waarbij er bijna jaarlijks wel kleine aanpassingen worden gedaan.

Dit seizoen doen er twee Nederlandse clubs mee aan het hoofdtoernooi. Naast Feyenoord neemt ook PSV deel. Feyenoord zit in Poule E en zit ingedeeld bij Celtic (de tegenstander van dinsdag), Atletico Madrid en Lazio Roma. De Italiaanse formatie is een oude bekende van de Rotterdammers, terwijl bij Atletico Madrid onze landgenoot Memphis Depay in de punt van aanval speelt.

Head to Head Feyenoord – Celtic

Het aantal onderlinge wedstrijden tussen Feyenoord en Celtic blijft tot nu toe behoorlijk beperkt. Vijftien jaar geleden werd er nog een oefenpotje gespeeld tussen beide ploegen. Dat duel eindigde toen in een 1-3 overwinning voor de Schotse club.

Daarna zijn er geen wedstrijden meer geweest tussen de Rotterdammers en de ploeg uit Glasgow. Ook voor 2008 waren er geen onderlinge duels in deze eeuw. Het werd dus wel weer een keer tijd voor een lekker potje voetbal tussen beide ploegen!

Voorspellingen Feyenoord – Celtic

Gokken op Voetbal zet de beste odds voor het voorspellen van Feyenoord – Celtic voor je op een rij. We gebruiken daarbij de quoteringen uit het 1×2 spelsysteem.

Voetbalgokkers die inzetten op de verwachting dat Feyenoord dinsdag thuis van Celtic gaat winnen, kunnen met deze voorspelling een maximale winstbonus scoren van x1,60 keer de inlegwaarde van de storting die is verricht bij plaatsing van de voorspelling via één van de Nederlandse bookmakers kantoren.

De hoogste uitbetalingen bij dit UEFA Champions League groepsduel uit Poule E worden verricht als Celtic dinsdag van Feyenoord wint. Een zege van de Schotten in Rotterdam is goed voor een maximale bookmakersbonus van maar liefst 5,00 keer het ingelegde speelbedrag! Dit soort odds zien we bijna nooit in de Champions League.

Bij een gelijkspel blijven de odds hoog. Een puntendeling tussen Feyenoord en Celtic zorgt in het reguliere 1×2 spelsysteem voor een uitbetaling die kan oplopen tot maximaal x4,50 keer het inlegbedrag.

Speltypen en live gokken

Feyenoord – Celtic kan op veel verschillende manieren voorspeld worden. We lichten dit keer naast het 1×2 spelsysteem de HT/FT optie toe. Bij dit speltype kies je voor het voorspellen van de rust- en eindstand. Het kost dus iets meer moeite om deze weddenschap te plaatsen, maar de odds zijn hierdoor wel hoger!

Ook live gokken is bij UEFA Champions League wedstrijden erg populair. Tijdens het live volgen van de wedstrijd kan gewacht worden tot het ideale moment zich voordoet om je weddenschap te plaatsen bij één van Nederlandse goksites die voetbalweddenschappen mogen aanbieden in ons land. Zo speel je niet alleen mee tegen de hoogste odds, maar ook via betrouwbare, veilige en legale Sportsbooks!

Inzetten op Feyenoord – Celtic volgens de pre-wedstrijd odds? Zet dan in voor dinsdag 19 september. Om 21:00 uur zal er in De Kuip worden afgetrapt. Vergelijk dus nu al de actuele odds en scoor in dit UEFA Champions League duel in Rotterdam!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.