Bookmakers odds scoren met Gold Cup kwartfinale Mexico – Costa Rica

7 juli 2023

In de Verenigde Staten wordt op dit moment de CONCACAF Gold Cup 2023 gehouden. Mexico en Costa Rica zijn twee van de acht landen die het tot de kwartfinale wisten te schoppen. De twee Zuid-Amerikaanse landenteams treffen elkaar aanstaande zondag in Arlington voor de strijd om een ticket naar de halve finale. Welk land gaat door? Scoor de beste pre-odds bij Gold Cup kwartfinale Mexico – Costa Rica via Gokken op Voetbal!

Statistieken Gold Cup

Mexico en Costa Rica hebben beide de kwartfinales van de Gold Cup gehaald. Mexico werd eerste in de groepsfase door te zegevieren op Honduras (4-0) en Haïti (1-3). De laatste poulewedstrijd werd verloren van Qatar met 0-1, maar dat kon de Mexicanen niet weerhouden eerste te worden in Groep B. Costa Rica werd tweede in Groep C. De Costa Ricanen verloren hun eerste duel van dit toernooi met 1-2 van Panama. Vervolgens werd het een 0-0 gelijkspel tegen El Salvador en pakte Costa Rica winst tegen Martinique (6-4). In Groep C werd Panama eerste en speelt de kwartfinale tegen Qatar.

Bekende Eredivisie spelers bij Mexico

Het Mexicaanse elftal kent met Jorge Sánchez, Edson Álvarez en Santiago Gimenez drie spelers uit de Eredivisie. Sánchez en Álvarez spelen bij Ajax Amsterdam. Gimenez staat als spits vaak in de aanval van Feyenoord. Op dit toernooi scoorde Gimenez tot nu toe nog maar één keer. Dat was in de poulewedstrijd  tegen Haïti. Tegen Qatar kreeg Gimenez een gele kaart. Ook Sánchez heeft al twee gele kaarten voorgeschoteld gekregen en moet dus op zijn tellen gaan letten om geen wedstrijd mis te lopen.

Head 2 Head

In 2019 speelden Mexico en Costa Rica ook de kwartfinale van de Gold Cup tegen elkaar. In de reguliere speeltijd wisten beide landen tot scoren te komen (1-1), maar een winnaar kwam er niet. Ook in extra tijd hielden de teams elkaar in evenwicht. Na de strafschoppenreeks wist El Tri te zegevieren en ging toen door naar de halve finale. Ook in 2015 troffen de teams elkaar in de kwartfinale. Na extra tijd wist ook toen Mexico te winnen (1-0).

Wedden op Gold Cup

De Gold Cup wordt eens in de twee jaar georganiseerd. Het is vergelijkbaar met de UEFA Nations League zoals wij die kennen. Dit jaar wordt de Gold Cup in de Verenigde Staten gehouden. Mexico is een van de favorieten voor eindwinst. Meespelen via de Nederlandse bookmakers op de Gold Cup kan nog tot 17 juli. Op die dag wordt de finale gespeeld in het SoFi Stadion te Inglewood.

Voorspellingen Gold Cup Mexico – Costa Rica

De kwartfinale van de CONCACAF Gold Cup 2023 Mexico – Costa Rica wordt gespeeld op zondag 9 juli. Het duel staat gepland op 03:30 uur (Nederlandse tijd) en zal in het AT&T Stadion te Arlington plaatsvinden.

Wedden in de pre-fase kan totdat de wedstrijd zondagnacht begint. De hoogste bookmakersbeloningen zijn te vinden bij een zege van Costa Rica. De bookmakers keren tot 7.00 keer het speelbedrag uit bij winst van Costa Rica.

Bij een gelijkspel zijn de pre-odds niet veel minder. De maximale quotering bij een gelijkspel staat in het 1×2 spelsysteem op 4.80 keer het speelbedrag. De wedstrijd zal dan nog wel doorgaan om een winnaar aan te kunnen wijzen voor de halve finale.

Verwacht je dat Mexico met Alvarez, Sanches en Gimenez wint? Dan keert bookmaker Unibet.nl tot 1.37 keer het speelbedrag uit dat is ingezet op winst van de Mexicanen.

Wedden op Mexico – Costa Rica

Er zijn meer mogelijkheden om te wedden op Mexico – Costa Rica. Scoor bijvoorbeeld hoge beloningen bij een voorspelling dat Gimenez al binnen tien minuten van de wedstrijd tot scoren komt. De pre-odds bij een doelpunt van Sanches of Alvarez lopen nog hoger op. Ontdek alle speltypen en bijbehorende odds op de bookmakerspagina van Gokken op Voetbal en wie weet win je een bonus bij een correcte voorspelling op de kwartfinale van de Gold Cup 2023.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.