Odds scoren bij Eredivisie duel Ajax – PSV

29 januari 2024

In de Johan Cruijff Arena treffen Ajax Amsterdam en PSV Eindhoven elkaar aanstaande zaterdag. De Ajacieden hebben al lange tijd niet meer thuis gewonnen van de Brabanders. Winnen van de huidige koploper zal niet alleen voor drie punten zorgen, maar ook een flinke boost geven aan de Ajacieden. PSV buigt echter voor bijna niemand in dit lopende seizoen en is dat in Amsterdam ook niet van plan. Voorspel de kraker van dit weekend via Gokken op Voetbal om de odds te scoren bij Eredivisie duel Ajax – PSV bij de Nederlandse bookmakers!

Eredivisie

De Eredivisie is inmiddels beland in de twintigste speelronde van de competitie. PSV is na negentien duels koploper van de Eredivisie. De Eindhovenaren hebben 55 punten en lopen ver vooruit op de concurrentie. De eerste achtervolger van PSV is Feyenoord. De Rotterdamse ploeg heeft 43 punten binnengehaald en staan al twaalf punten achter op PSV.

Ajax Amsterdam vinden we terug op de vijfde plaats. De ploeg van trainer John van ’t Schip heeft 34 punten en is met de nieuwe coach nog ongeslagen gebleven. Ajax moet AZ Alkmaar net voor zich dulden. De Alkmaarders staan vierde met 35 punten. Daarboven staat FC Twente met 38 punten. Ajax kan bij winst op PSV dus een plaatsje opschuiven naar boven als de Alkmaarders dit weekend van Feyenoord verliezen in het AFAS Stadion.

Head 2 Head

Ajax en PSV speelden de laatste twee jaar zevenmaal tegen elkaar. Vier wedstrijden vonden plaats in de Eredivisie waarvan PSV Eindhoven er drie won en Ajax één. Eenmaal werd er gestreden om de Johan Cruijff Schaal. Op 30 juli 2022 veroverde de Eindhovenaren de schaal door met 3-5 van de Amsterdamse ploeg te zegevieren. Vorig jaar troffen de teams elkaar ook in de finale van de TOTO KNVB beker. Op 30 april wist PSV na een penaltyreeks de zilveren beker te veroveren van de Amsterdamse club.

Odds Ajax Amsterdam – PSV Eindhoven

Bij de Nederlandse bookmakers zijn heel wat hoge beloningen te scoren als de juiste weddenschap geplaats wordt. In diverse speltypen zijn hoge odds te vinden, maar wij hebben de gemiddelde quoteringen in het traditionele 1×2 spelsysteem opgezocht. Bij een gelijkspel staan de hoogste quoteringen van dit duel ingedeeld. Mochten Ajax en PSV de punten met elkaar gaan delen in de Johan Cruijff Arena, dan keren de wedkantoren tot 3.86 keer de inleg uit.

Dan de pre-odds bij een overwinning van Ajax. Wint de ploeg van trainer Van ’t Schip in de Eredivisie van de koploper? Dan betalen de bookmakers momenteel tot 3.28 keer de inleg uit dat wordt gestort bij een zege van de Amsterdamse club.

Zegevieren de Eindhovenaren in de Johan Cruijff Arena? Dan worden er evengoed leuke beloningen uitgekeerd. De Nederlandse bookmakers keren moment tot 2.03 keer de inleg uit als de nummer een van dit moment van Ajax wint.

Datum en tijdstip Ajax – PSV

Check voordat er een weddenschap geplaatst wordt bij welke bookmakers de odds het hoogst staan. Er zijn diverse speltypen waarmee gewed kan worden op Eredivisie wedstrijden. Wil je wedden in de pre-fase? Zorg dan dat de quoteringen op tijd binnen zijn bij de bookmaker van jouw keuze.

De Eredivisie wedstrijd Ajax Amsterdam – PSV Eindhoven staat gepland op zaterdag 3 februari. Tot 20:00 uur kan er gewed worden in de pre-fase. Op dat tijdstip begint de kraker in de Johan Cruijff Arena. Is het duel al begonnen? Dan kan er live gewed worden op de wedstrijd van de huidige nummer vijf tegen de koploper. De live betting deals zijn pas te sluiten als de wedstrijd ook echt begonnen is. Vergelijk de diverse speltypen en combideals die de wedkantoren aanbieden zorgvuldig en speel veilig mee voor de hoogste odds via Gokken op Voetbal.nl!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.