Nederland treft Turkije in kwartfinale EURO 2024

3 juli 2024

Het Nederlands elftal heeft het voor elkaar gekregen de kwartfinale van het EK te halen. Nederland treft aanstaande zaterdag Turkije in de kwartfinale van EURO 2024. het duel wordt gespeeld in het Olympia Stadion te Berlijn. Alleen de winnaar gaat door naar de halve finale. Voor de verliezer zit het EK er dan op. Weet Oranje de Turken te slim af te zijn, of gaan bondscoach Ronald Koeman en zijn team de neus stoten tegen het Turkse team? Speel mee voor hoge odds en mooie deals via Gokken op Voetbal.nl!

EURO 2024

De finale van EURO 2024 komt steeds dichterbij. Op 14 juli zullen de finalisten in het Olympia Stadion het tegen elkaar opgaan nemen om Europees kampioen te worden. Zover is het nog niet Het Olympia Stadion is eerst nog het decor van de kwartfinale tussen Nederland en Turkije. Er kan maar één land door naar de laatste vier dus er moet een winnaar komen. De winnaar kan het in de halve finale vervolgens gaan opnemen tegen Engeland of Zwitserland. Deze twee landeteams treffen elkaar aanstaande zaterdag in de Merkur Spiel-Arena te Düsseldorf. De halve finale wordt op 10 juli gespeeld in Dortmund.

Head 2 Head

Het Nederlandse en Turkse teams zijn geen onbekenden van elkaar. De landen speelden op 7 september 2021 voor de laatste keer tegen elkaar. In Amsterdam won Oranje in de Johan Cruijff Arena de WK-kwalificatiewedstrijd met 6-1 van de Turken. In Turkije wonnen de Turken met 4-2. Tijdens de EK kwalificaties voor EURO 2016 slaagde Oranje er niet in Turkije te verslaan. In Nederland werd het 1-1 en in Turkije 3-0 voor het Turkse team. Nederland plaatste zich dan ook niet voor het Europees toernooi in 2016. Met Ahmetcan Kaplan (Ajax) zien we nog een bekend gezicht terug bij de Turken. Ook Orkun Kökcü is nog bekend van zijn tijd bij Feyenoord.

Odds Nederland – Turkije

De Nederlandse bookmakers zijn door de dolle heen als Oranje uitkomt op het EK in Duitsland. De wedkantoren hebben vertrouwen in Oranje dat nog altijd in de race is naar de finale van EURO 2024. De wedkantoren schroeven de pre-odds bij een zege van Turkije het hoogst op. In het 1×2 spelsysteem kan tot 5.69 keer het speelbedrag gescoord worden bij een correcte weddenschap op winst van Turkije.

Zijn Nederland en Turkije even sterk in Berlijn en is de ticket naar de halve finale van het EK in Duitsland nog niet veroverd? Dan keren de bookmakers beloningen uit tot 4.11 keer het speelbedrag als er met succes is gewed via het 1×2 spelsysteem.

De quoteringen bij een zege van Nederland staan op maximaal 1.62 keer het speelbedrag ingedeeld. Volgens de bookmakers levert een weddenschap op winst van Oranje dus de meeste kans op een succesvolle weddenschap op. Dat is goed nieuws voor de Oranje-fans.

Gokken op Voetbal

Er wordt razend veel gebruik gemaakt van online gokken op EK wedstrijden. Wil je ook een poging wagen en denk je de volgende wedstrijd van het Nederlands elftal juist te kunnen voorspellen? Neem dan een bezoekje aan de bookmakers op Gokken op Voetbal en ontdek de odds en diverse speelsystemen die de wedkantoren aanbieden. Scoren tijdens EURO 2024 doe je via Gokken op Voetbal.nl!

Een weddenschap dient op tijd binnen te zijn bij de Nederlandse bookmakers. De EK kwartfinale Nederland – Turkije wordt gespeeld op zaterdag 6 juli. De wedstrijd wordt gehouden in het Olympia Stadion te Berlijn en begint om 21:00 uur. Stroomt Koeman met zijn selectie door naar de halve finale van EURO 2024? Ontdek de odds en deals van de betrouwbaarste bookmakers op Gokken op Voetbal.nl!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.