Maakt RKC Waalwijk kans tegen kwakkelend Ajax?

27 september 2023

In de Nederlandse Eredivisie speelt Ajax dit weekend tegen RKC Waalwijk. De Amsterdammers reizen af naar Waalwijk nadat het een flink pak slaag kreeg van Feyenoord. De Klassieker werd in twee delen gespeeld en leverde weinig reden tot juichen op voor Ajax. Lukt het in Waalwijk wel om te winnen of maakt thuisploeg RKC kans om Ajax te verslaan? Voorspel RKC Waalwijk – Ajax Amsterdam via Gokken op Voetbal.nl

Favoriet bij RKC Waalwijk – Ajax

Nu de crisis bij Ajax aan blijft houden wordt het voor de bookmakers steeds moeilijker om bij wedstrijden van de Amsterdammers een favoriet aan te wijzen. Normaal gesproken zou Ajax altijd favoriet zijn als het tegen RKC speelt. Op dit moment is dat echter alles behalve zeker.

Toch kiezen de online bookmakers die in Nederland online voetbalweddenschappen mogen aanbieden voor Ajax als het gaat om de grootste winstkans in dit competitieduel. Voor Voetbalgokkers die willen meespelen met RKC – Ajax betekent dit dat er hoge odds gelden bij winst van de thuisploeg, maar ook bij een gelijkspel en zelfs voor winst van Ajax gelden er in de pre-wedstrijd fase hoge quoteringen.

Eredivisie

RKC – Ajax is een duel uit de zevende speelronde van de Eredivisie. RKC Waalwijk vinden we daarin terug op een dertiende plaats. De Brabanders staan daarmee hoger dan Ajax, dat na vijf speelronde slechts vijf punten verzameld heeft.

Ajax heeft dus nog altijd één speelronde achterstand op de overige clubs in de Eredivisie. En dat komt omdat Ajax – Feyenoord zondagmiddag werd gestaakt en woensdag(middag) is uitgespeeld. Hierdoor kwam de inhaalwedstrijd tegen FC Volendam te vervallen. Waaneer deze wordt ingehaald is nog niet bekend. Het betekent ook dat de Ajacieden weliswaar onder RKC geklasseerd staan, maar in de praktijk minder verliespunten hebben.

Odds RKC Waalwijk – Ajax Amsterdam

De pre-wedstrijd quoteringen voor RKC Waalwijk – Ajax laten zien waarom het crisis is bij Ajax. De odds bij winst van de Amsterdammers lopen richting het dubbele van je inleg en dat is heel ongebruikelijk voor een wedstrijd van de Amsterdammers tegen RKC. De maximale quoteringen in het 1×2 spelsysteem staan op x1,70.

Bij een gelijkspel scoren voetbalpunters nog hogere bonussen. De Nederlandse Sportsbooks gaan zelfs tot x4,50 keer het inlegbedrag als RKC – Ajax geen winnaar krijgt.

Bij een regelrechte stunt van RKC in deze thuiswedstrijd tegen Ajax is het helemaal smullen voor VoetbalGokkers die hierop hebben ingezet. Hiermee kan namelijk via het 1×2 spelsysteem tot maximaal x8,00 het ingelegde speelbedrag wordt verdient! En gezien de huidige vorm van Ajax is deze uitslag een serieuze optie geworden.

Gokken op Voetbal

Onze website staat voor veilig en verantwoord meespelen met RKC Waalwijk – Ajax. Gokken op Voetbal laat je snel en gemakkelijk vergelijken hoe de odds momenteel verdeeld worden. Bovendien zie je bij de legale, veilige bookmakers ook direct de spelopties bij dit Eredivisie duel uit de zevende speelronde van het seizoen 2023 – 2024.

De pre-wedstrijd quoteringen blijven actief tot vlak voor de aftrap. En die zal op zaterdag 30 september om 21:00 uur plaatsvinden in het Mandemakers stadion te Waalwijk. Alle voorspellingen die daarna binnenkomen zullen volgens de dan geldende live odds in behandeling worden genomen. Zorg dus dat je op het juiste moment je weddenschap plaatst en vergelijk tijdig de diverse aanbieders bij het duel RKC Waalwijk – Ajax Amsterdam.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.