Knallend het nieuwe jaar in met Spaanse topper Girona – Atletico Madrid

29 december 2023

Op woensdag 3 januari worden de spreekwoordelijke messen alweer geslepen in de Spaanse voetbalcompetitie La Liga. Die avond staan Girona en Atletico Madrid tegenover elkaar in speelronde 19 van het Spaanse voetbalseizoen. Speel mee met Girona – Atletico Madrid en pak de hoogste odds bij deze voetbaltopper door in te zetten via Gokken op Voetbal!

La Liga

De hoogste Spaanse voetbalklasse is La Liga. Hierin spelen topclubs als FC Barcelona en Real Madrid. Ook Girona en Atletico Madrid behoren dit seizoen tot de titelkandidaten. Voor Atletico is dat redelijk normaal, voor Girona absoluut niet.

Bij Girona spelen sinds dit seizoen onder meer onze landgenoot Daley Blind en ex-PSV’er Savio. Onder trainer Míchel presteren zij uitstekend. Zo goed zelfs dat Atletico Madrid trainer Diego Simeone Girona als een zware tegenstander ziet als er in deze 19e speelronde van La Liga in Girona gevoetbald gaat worden.

Head to Head

Vorig seizoen speelden Girona en Atletico Madrid twee bijzonder spannende duels tegen elkaar. In Madrid eindigde het in 3-2 voor Atletico, dat daarmee ternauwernood de punten in eigen huis wist te houden.

In Girona dacht de thuisploeg een punt te pakken tegen Atletico, maar dat was buiten Morata. Bij het sluiten van de markt schoot hij raak en maakte daarmee de enige treffer van dit duel. Eindstand in de wedstrijd van vorige seizoen: 0-1 in het voordeel dus van Atletico Madrid.

Odds Girona – Atletico Madrid

In het 1×2 spelsysteem is Girona dus de favoriet. Een zege voor de formatie waar onze landgenoot Daley Blind speelt levert hierdoor in de pre-wedstrijd toch flink wat op. Een winnende deal via het 1X2 spelsysteem staat momenteel op een maximum van 2,55 keer de inlegwaarde.

Omdat de Spaanse topclub een uitwedstrijd speelt wordt winst van Atl. Madrid op Girona beloond met een uitbetaling die kan oplopen tot 2,75 keer het speelbedrag dat werd ingevuld op het online wedformulier.

Eindigt deze La Liga kraker tussen Girona en Atletico in een gelijkspel, dan zijn Voetbalgokkers die daarop in hebben gezet de grote winnaars! Zij halen de hoogste odds binnen met odds oplopend tot maar liefst 3,65 keer de waarde van het bedrag dat werd ingevuld bij plaatsing van de weddenschap.

Datum en tijdstip Girona – Atletico Madrid

De competitie wedstrijd Girona – Atletico Madrid zal op woensdag 4 januari worden afgewerkt in Girona. De aftrap in het Estadio Municipal de Montilivi zal om 21:30 uur plaatsvinden. Wie gaat er als winnaar het nieuwe jaar in? Of delen beide topclubs de punten?

In het stadion van Girona is plaats voor ruim 14.000 toeschouwers. Bij de online bookmakers is er onbeperkt ruimte om in te zetten, maar dat zal dan wel voor het eerste fluitsignaal moeten. Daarna gelden de pre-wedstrijd deals niet meer. Wel kan er dan nog live gegokt worden. Alle pre-wedstrijd en live odds vergelijk je gemakkelijk en snel via Gokken op Voetbal.nl!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.