Haalt Portugal of Frankrijk halve finale EURO 2024?

3 juli 2024

Op vrijdag 5 juli spelen de voetbalgrootmachten Portugal en Frankrijk tegen elkaar voor een plaatsje in de halve finale van EURO 2024. De winnaar neemt het op in het Volkspark Stadion te Hamburg. Plaats Portugal of Frankrijk zich voor de halve finale van het EK in Duitsland? Vergelijk zet in en win de beste deals bij deze kwartfinale via Gokken op Voetbal.nl!

EURO 2024

Inmiddels zijn de laatste acht landen op EURO 2024 bekend en spelen dit weekend tegen elkaar voor een plaats in de halve finale. Nederland strijdt tegen Turkije om bij de laatste vier te komen. Portugal en Frankrijk treffen elkaar ook aan in de kwartfinale. Het Volkspark Stadion is het decor van het duel tussen de twee topspitsen Cristiano Ronaldo (Portugal) en Kylian Mbappé (Frankrijk). De winnaar van de kwartfinale in Hamburg mag zich gaan opmaken voor de halve finale tegen Spanje of Duitsland. Deze twee landen spelen ook op vrijdagavond voor een ticket naar de laatste vier.

Head 2 Head

Op het EK 2020 dat in 2021 werd gespeeld, speelden Portugal en Frankrijk in de groepsfase tegen elkaar. In de Puskas Arena te Boedapest waren de Portugezen en Fransen aan elkaar gewaagd. Het werd 2-2 in deze laatste wedstrijd in de poulefase. Beide landen wisten te overleven. In 2020 speelden de landen in de UEFA Nations League tegen elkaar. Het Franse team kwam in eigen land niet verder dan een gelijkspel (0-0). In Portugal werd het een 0-1  zege van Les Bleus. Het Franse elftal werd eerste in de poule. Portugal werd tweede. Op dit EK maakte de Franse spits Mbappé nog maar één doelpunt. Ronaldo heeft het net nog niet laten bollen, maar was al wel belangrijk met zijn assist om tot scoren te komen.

Odds Portugal – Frankrijk

De Nederlandse bookmakers weten er het hele EK al een mooi feest van te maken. Vele voetbalgokkers wisten de buit al binnen te halen door een correcte weddenschap te plaatsen. Ook bij dit duel valt er weer wat te halen voor de liefhebbers die via Gokken op Voetbal willen inzetten op Portugal – Frankrijk.  Er kan tot wel 3.43 keer het speelbedrag gescoord worden bij winst van Portugal.

Zijn de teams even sterk en komt er binnen reguliere speeltijd plus blessuretijd geen winnaar op het veld van het Volkspark Stadion? Dan staan er bij de wedkantoren beloningen te wachten die kunnen oplopen tot 3.02 keer het speelbedrag dat wordt ingezet op een gelijkspel.

Bij winst van Frankrijk staan ook hoge odds klaar. De quoteringen bij een zege van het Franse team kunnen oplopen tot 2.42 keer het speelbedrag! Vergelijk de diverse speelsystemen van de bookmakers en scoor op jouw manier bij de betrouwbaarste bookmakers van ons land. Liever live wedden op Portugal – Frankrijk? Ook dan zit je goed bij de wedkantoren op Gokken op Voetbal.nl!

Gokken op Voetbal

Online wedden op EK wedstrijden is hip, maar kan helaas niet bij elke bookmaker veilig worden gedaan. De bookmakers op Gokken op Voetbal komen de strenge eisen die de Nederlandse overheid eist ook na. Je bent dan ook zeker dat je bij een correcte weddenschap uit wordt betaald en dat er veilig met je gegevens wordt omgegaan.  Bezoek de betrouwbaarste bookmakers van Nederland op Gokken op Voetbal.nl!

Het EK-duel Portugal – Frankrijk wordt gespeeld op vrijdag 5 juli om 21:00 uur in het Volkspark Stadion te Hamburg. Scoor de hoogste odds en de beste deals bij de Nederlandse bookmakers op Gokken op Voetbal.nl door de perfecte deal te maken.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.