Gokken op topvoetbal: PSV Eindhoven – Arsenal

10 december 2023

Bij het online Gokken op Voetbal kan je kiezen uit veel wedstrijden die wereldwijd worden gespeeld. Veel Nederlandse Voetbalgokkers kiezen voor de Eredivisie of grote internationale wedstrijden. In het UEFA Champions League duel komen beide werelden bij elkaar als PSV en Arsenal het tegen elkaar opnemen. Speel mee met PSV Eindhoven – Arsenal en scoor de beste odds via Gokken op Voetbal.nl! 

UEFA Champions League

PSV en Arsenal zitten samen met RC Lens (Frankrijk) en Sevilla (Spanje) in Groep B. Sevilla en Lens strijden aanstaande dinsdag om de derde plek. Deze geeft na de winterstop recht op deelname aan het UEFA Europa League toernooi. PSV weet zich nu al verzekerd van overwintering in de UEFA Champions League dankzij de tot nu toe acht behaalde punten in deze groepsfase. Het kan echter koploper Arsenal, dat elf punten heeft, niet meer inhalen. Wat staat er dan wel op het spel dinsdag? Geld, heel veel geld. PSV kan de Britse formatie dus niet meer achterhalen, maar winst in de thuiswedstrijd tegen het grote Arsenal levert nog wel een slordige drie miljoen euro op en dat zal de penningmeester van PSV maar wat graag willen bijschrijven op de bankrekening.

Head to Head

Vorig seizoen slaagde PSV erin om die drie miljoen euro een premie binnen te halen. Het won toen namelijk thius met 2-0 van Arsenal in de UEFA Europa League. Uit had PSV nog met 0-1 verloren van The Gunners die in Londen destijds niet heel overtuigend voor de dag kwamen. Dat was dit seizoen wel anders. PSV moest direct in speelronde één al naar Londen. Daar kwam het van een koude kermis thuis, omdat Arsenal in die wedstrijd veel en veel beter bleek. Inmiddels lijkt PSV haar ideale opstelling gevonden te hebben en groeit de hoop in Eindhoven dat er dit keer wel partij geboden kan worden. Wellicht is een overwinning, net als vorig seizoen, wel een optie tegen de huidige koploper van de Engelse Premier League.

Odds PSV – Arsenal

De pre-wedstrijd quoteringen in het 1×2 spelsysteem zorgen bij dit duel voor hoge beloningen als de winnende voorspelling geplaatst is. Zelfs als favoriet PSV wint verdubbelen Voetbalgokkers hun inleg! De maximale quoteringen in de pre-wedstrijd fase staan op 2,48 keer de wedwaarde.

Bij een zege voor Arsenal ligt de vergoeding richting punters met een correcte voorspelling op deze uitslag nog hoger. De betere bookmakers in Nederland, waaronder Circus.nl, BetCity, Unibet en Jack’s Sport betalen tot maximaal 2,75 keer het ingelegde speelbedrag uit.

Gokken op een gelijkspel is ook lucratief. Het levert zelfs de hoogste winstbonus op bij dit UEFA Champions League duel op. Komt er in deze zesde en laatste speelronde van de groepsfase geen winnaar op het veld, dan zijn de online voetbalgokkers de echte winnaars. Zij ontvangen tot maximaal x3,90 keer ingelegde speelbedrag! En dat is uitzonderlijk hoog voor een UEFA Champions League duel.

Datum en tijdstip PSV – Arsenal

Het UEFA Champions League duel PSV – Arsenal is op dinsdag 12 december om 18:45 uur. Op dat moment sluiten de pre-wedstrijd deals bij de bookmakers vindt in Eindhoven namelijk de aftrap plaats. Als de bal eenmaal rolt in het Philips Stadion is inzetten via de pre-wedstrijd spelopties niet meer mogelijk. Live gokken kan dan nog wel. Deze speloptie wordt juist opengezet zodra er begonnen is in Eindhoven. Let dus goed op de datum en tijdstip van aanvang als je wilt meespelen met PSV Eindhoven – Arsenal! Vergelijk de pre-odds en live quoteringen via Gokken op Voetbal.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.