Gokken op Spaanse voetbaltopper FC Barcelona – Girona FC

8 december 2023

Zondagavond zal in Barcelona de La Liga kraker tussen FC Barcelona en Girona worden gespeeld. Girona is de verrassende nummer twee in Spanje, FC Barcelona is op plek drie de eerste achtervolger en zal deze thuiswedstrijd moeten winnen om de achterstand niet nog verder op te laten lopen. Voorspel deze Spaanse voetbaltopper en scoor de hoogste FC Barcelona – Girona odds via Gokken op Voetbal

La Liga

De Spaanse competitie is inmiddels vijftien wedstrijden onderweg. Real Madrid is koploper met 38 punten uit vijftien duels. Ook Girona heeft 38 punten, maar staan op een tweede plaats vanwege een minder doelsaldo. FC Barcelona vinden we terug op een derde plaats. La Blaugrana heeft een achterstand van vier punten op de twee koplopers en zal dus van Girona moeten winnen om niet nu zeven punten achterstand op te lopen.

Atletico Madrid is momenteel vierde. De club waar Memphis Depay speelt heeft drie punten minder dan FC Barcelona. Om dat gat in stand te houden is winst voor Barcelona, waar Frenkie de Jong één van de speerpunten is dus ook belangrijk. Girona, met de Nederlander Daley Blind in haar selectie mag op haar beurt niet verliezen om gelijke tred te kunnen met Real Madrid.

Head to Head

In 2019 degradeerde Girona, maar in 2022 werd promotie naar La Liga gerealiseerd. Afgelopen seizoen wist het zich daarin knap te handhaven. Om een nieuwe degradatie te voorkomen werd afgelopen zomer kocht Girona voor vele miljoenen aan nieuwe spelers. Onder hen onze landgenoot Daley Blind en voormalig PSV’er Savio.

Vorig seizoen weerde Girona zich kranig tegen de Spaanse topclub. In Girona wist FC Barcelona nog wel met 0-1 te winnen. Pedri zorgde voor de winnende treffer in dat duel. In Barcelona werd er door beide ploegen niet gescoord waardoor zowel FC Barcelona als Girona genoegen moest nemen met een punt.

Odds FC Barcelona – Girona

De beste pre-wedstrijd odds in het 1×2 spelsysteem lopen bij FC Barcelona – Girona op naar een maximum van 5,75 keer het ingelegde speelbedrag. Deze beloning wordt uitbetaald als er met succes gewed wordt op een overwinning voor Girona.

Wordt deze Spaanse topper afgefloten zonder dat er een winnaar komt en delen beide clubs net als vorig seizoen de punten? Dan worden er uitbetalingen verricht aan online Voetbalgokkers die op een gelijkspel gokten. Zij ontvangen voor een correcte voorspelling via het 1×2 spelsysteem tot maximaal 4,80 keer de inlegwaarde.

Wint Barcelona? Dan komen de bookmakers verwachtingen uit en gaat de favoriet met de eer strijken. De maximale winstbonussen zullen daardoor niet hoger uitgevallen dan x1,55 keer het inlegbedragda

Datum en tijdstip FC Barcelona – Girona

De wedstrijd FC Barcelona – Girona is op zondag 10 december 21:00 uur, want dat begint deze Spaanse La Liga topper in Estadio Olimpico. Dit dient als tijdelijke thuisbasis voor Barcelona omdat Camp Nou momenteel wordt omgetoverd tot een nieuw modern voetbalstadion.

Als de wedstrijd begonnen is, dan sluiten de wedkantoren alle pre-wedstrijd deals. Live gokken kan dan nog wel. Vergelijk alle odds via Wedden op Voetbal, zet in op FC Barcelona – Girona FC en win de hoogste odds door op het juiste moment de juiste voorspelling te plaatsen!

 

toggle off
Gokreclame uitschakelen.