Gokken op uitslag UEFA Conference Leagueduel FC Twente – Hammarby IF

24 juli 2023

In De Grolsch Veste te Enschede speelt FC Twente aanstaande donderdag tegen Hammarby IF. Voor de Tukkers is de Zweedse club nog een onbekende, maar in deze tweede voorronde van de Europe Conference League komt daar snel verandering in. Gokken op de Conference League voorronde FC Twente – Hammarby IF kan veilig en bewust via de legale, Nederlandse bookmakers op Gokken op Voetbal.

Tweede voorronde Europe Conference League

FC Twente en Hammarby IF treffen elkaar in de tweede voorronde van de Europe Conference League. In de eerste voorronde kwamen beide teams niet in actie. Deze week beginnen de teams aan hun eerste wedstrijd in het nieuwe Conference League seizoen. Volgende week speelt FC Twente uit bij Hammarby en dan wordt bekend welke ploeg er doorgaat naar de volgende voorronde.

Vorig seizoen haalde FC Twente de laatste voorronde van de UEFA Conference League. De ploeg uit Enschede moest het opnemen tegen het Italiaanse Fiorentina, maar wist daar niet van te winnen. De Tukkers verloren in Florence met 2-1 en kwamen in eigen huis helemaal niet tot scoren. In de Grolsch Veste bleef het 0-0 waardoor de Italiaanse ploeg naar de groepsfase ging en later ook de finale van het toernooi tegen West Ham United zou gaan spelen. De Engelse ploeg uit Londen veroverde die Europese beker uiteindelijk.

Spelers

Bij FC Twente is iedereen beschikbaar voor de wedstrijd tegen Hamarby. Ook Davy Propper kan er donderdag weer bij zijn. De verdediger is hersteld van een polsblessure. Verder zijn er ook geen schorsingen te melden bij de ploeg in Enschede.

Er zijn ook geen geschorste spelers bij Hammarby, maar de ploeg moet donderdag wel een drietal spelers missen. De Zweedse ploeg speelt zonder verdediger Anton Kralj, middenvelders Abdelrahman Boudah en August Mikkelsen tegen FC Twente.

Head 2 Head

De ploegen hebben tot nu toe nog nooit tegen elkaar gespeeld. FC Twente treft met Hammerby dus een onbekende tegenstander in een Europees voetbaltoernooi.

Voorspellingen FC Twente – Hammarby IF

De UEFA Europe Conference League voorronde FC Twente – Hammerby IF staat gepland op donderdag 27 juli. De wedstrijd zal om 20:00 uur in De Grolsch Veste te Enschede beginnen. Winnen de Tukkers en gaan ze goed van start richting de groepsfase van de Conference League? Vergelijk de bookmakers en ontdek de beste odds.

De wedkantoren hebben de hoogste quoteringen klaarstaan bij winst van Hammarby. Mocht de ploeg uit Stockholm komen winnen in de Grolsch Veste, dan keren de bookies tot 9.50 keer het speelbedrag uit aan voetbalgokkers die dit resultaat vooraf in hebben gevuld.

Bij een puntendeling lopen de odds tot maximaal 5.40 keer het speelbedrag op. Bij dit resultaat moet FC Twente volgende week winnen wil het de groepsfase nog bereiken.

Winst van FC Twente voor eigen publiek, levert bij de bookmakers een maximale quotering van 1.30 keer de inleg op.

Spelopties

Overige speltypen kunnen ook een leuke bookmakersbeloning opleveren. Zo staan de odds in het correct score combinatie spelsysteem hoog ingeschaald. Check ook de odds in het halftime/fulltime spelsysteem. Mocht het bijvoorbeeld een gelijkspel zijn na het spelen van de eerste helft en dat een gelijkspel ook het resultaat is van de wedstrijd? Dan kunnen voetbalgokkers al tot 8.25 keer het speelbedrag terugverdienen bij de bookmakers. Bekijk ook de odds in het Over/Under en Handicap speelsystemen is en ontdek wat de wedkantoren voor jou te bieden hebben.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.