Wedden met de 79e minuut strategie

De voetbalkalender staat elk jaar weer vol met mooie wedstrijden. Dat ene beslissende duel in de strijd om het landskampioenschap en die halve finale van de Champions League: je zit er helemaal klaar voor vanaf het moment dat de aftrap begint. Als je de wedstrijd van minuut tot minuut volgt, zie je elke actie, elke overtreding en elk doelpunt voorbijkomen. Hoe langer het spel duurt, hoe beter je kunt inschatten hoe de wedstrijd gaat eindigen. Dat is ook precies waar het draait bij de 79e minuut strategie. Je moet wat geduld hebben, maar dat geduld wordt vanzelf beloond!

De onvoorspelbare sport die voetbal heet

Je weet wel wat van voetbal. Toch komen er elke week genoeg uitslagen voorbij die zelfs de grootste voetbalkenner niet had zien aankomen. Daarom is live wedden ook zo interessant. Met een live voetbalweddenschap kun je in alle rust even afwachten en kijken wat er tijdens de wedstrijd gebeurt. Op deze manier kom je er snel achter dat het altijd zo sterke Juventus opeens hopeloos uit vorm blijkt te zijn. Maar hoelang wacht je met inzetten als je kiest voor een live weddenschap? Aan het einde van de eerste helft heb je misschien al een goed beeld van hoe de verhoudingen tussen de clubs liggen. De vraag is alleen wat de rust met beide ploegen doet. Het kan zomaar gebeuren dat dat dominante elftal de grip op de wedstrijd verliest doordat de tegenstander verrassend sterk terugkomt uit de kleedkamer. Dus wacht je dan tot de tweede helft goed en wel begonnen is? Dat is een mogelijkheid, maar ook daar zitten risico’s aan. Met nog 35 minuten op de klok kan er veel gebeuren waardoor de wedstrijd weer helemaal op zijn kop komt te staan. Die comfortabele 2-0 voorsprong wordt snel iets minder comfortabel als de tegenstander er 2-1 van maakt. Als de bezoekers de druk ook nog eens gaan opvoeren, dan hangt die 2-2 gewoon in de lucht. De onzekerheid is groot, zeker met een half uur te spelen.

Natuurlijk, onzekerheid en risico nemen hoort bij het wedden op voetbal. Alleen… waarom zou je het risico nemen om een weddenschap te verliezen als er ook een strategie bestaat die je vrijwel zeker de overwinning brengt? Met de 79e minuut strategie is het een kwestie van achterover leunen en kijken wat er gebeurt. Pas als er weinig meer mis kan gaan, is het tijd om actie te ondernemen.

De opdracht is simpel: leun achterover en wacht af

De 79e minuut strategie is een wedstrategie die alleen werkt bij live weddenschappen. Het is namelijk essentieel dat je af kunt wachten tot de wedstrijd bijna ten einde is. Het idee achter deze strategie is simpel. Zodra het grootste deel van de wedstrijd achter de rug is en de laatste 10 minuten zijn aangebroken, kun je vrij goed voorspellen hoe de situatie is als de scheidsrechter het eindsignaal laat klinken. Een dominant Bayern dat met een 2-0 voorsprong aan het laatste deel van de wedstrijd begint, gaat die overwinning echt niet meer uit handen geven. Dat betekent dat je redelijk veilig in kunt zetten op een 1×2 weddenschap. Achterover leunen en afwachten loont zich dus echt.

Om de 79e minuut strategie goed uit te voeren, is timing belangrijk. De naam doet misschien vermoeden dat je moet wachten tot de 79e minuut van de wedstrijd is aangebroken. Niets is minder waar! Veel gokkers die graag vasthouden aan deze wedstrategie, geven hun voorspelling ergens tussen de 70e en 80e minuut door. Maar je kunt ook wat langer wachten als je nog niet helemaal overtuigd bent van de afloop. Zelfs in de 88e minuut mag je nog gewoon inzetten bij de bookmakers. Eén ding is zeker: in die laatste twee minuten kan er weinig meer gebeuren dat jou van de winst afhoudt.

Grote winkansen worden afgestraft met lage odds

Bij live voetbalwedden horen veranderende quoteringen. De bookmaker kijkt voortdurend hoe de wedstrijd ervoor staat, welke ploeg de meeste druk zet en waar de beste kansen liggen. Al deze elementen zorgen ervoor dat de quoteringen voortdurend naar boven of naar beneden worden bijgesteld.

Aan het begin van de wedstrijd levert een overwinning voor Bayern München echt nog wel iets op. Bij een snelle 1-0 voorsprong zakt de waarde echter langzaam naar beneden. Als blijkt dat de ploeg in de tweede helft nog steeds dominant is, gaat de quotering nog verder om laag. Die 2-0 in de 75e laat het getal wederom zakken. En naarmate de minuten wegtikken, zie je gewoon dat de bookmakers steeds weer iets van de waarde afhaalt. Hierbij komen we meteen aan bij de keerzijde van de 79e minuut strategie. Het is nu eenmaal een feit dat relatieve zekerheid in de gokwereld wordt afgestraft met een lage winst. Hoe langer je wacht met inzetten en hoe zekerder je bent van de uitkomst, hoe lager de winst uiteindelijk gaat zijn. Dat is de afweging die je steeds weer moet maken. Neem je genoegen met een klein beetje winst en bouw je daarmee rustig je bankroll op of ben je toch te ongeduldig voor het wedden met de 79e minuut strategie?

Er zijn wel een aantal manieren om de winst van je voetbalweddenschappen te verhogen. Zo zorgt de relatieve zekerheid van de 79e minuut strategie er misschien wel voor dat je je inzet durft te verhogen. Blijf wel verstandig nadenken, want zelfs in de laatste minuten van de wedstrijd kun je nog een weddenschap verliezen. Een andere tactiek is om het aantal voetbalweddenschappen eens flink te verhogen. Waar je je normaal gesproken op één of twee wedstrijden per dag focust, is het slim om dit aantal nu wat meer omhoog te schroeven. Meer winnende weddenschappen betekent immers automatisch meer winst. En aangezien elke weddenschap weer anders is, blijft het wedden met de 79e minuut strategie spannend.

Volop mogelijkheden voor liefhebbers van de 79e minuut strategie

De term ‘79e minuut strategie’ zegt alleen maar iets over het moment van inzetten. Het zegt dus niets over het type weddenschap. Wat dat betreft ben je ook helemaal vrij om te kiezen. Je kunt de 79e minuut strategie gebruiken voor een 1×2 weddenschap, een correcte score weddenschap en zelfs voor een over/under weddenschap die zich richt op het aantal corners. Het is maar net waar de wedstrijd om vraagt.

De ene weddenschap is natuurlijk wel iets veiliger dan de andere. Met die 2-0 voorsprong van Bayern kun je in de 80e minuut met een gerust hart inzetten op een overwinning voor de Duitsers. Het doorgeven van de correcte score is toch iets risicovoller. Bayern kan in die slotminuten zomaar een extra kans krijgen waardoor die 2-0 verandert in een 3-0. Maar onderschat ook de tegenstander niet. Als de Münchenaren de teugels een beetje laat vieren omdat die overwinning toch wel binnen is, biedt dat kansen voor de tegenpartij. Hierdoor kunnen de clubs aan het einde van die 90 minuten speeltijd gemakkelijk met een 2-1 het veld aflopen. Wedden met behulp van de 79e minuut strategie lijkt eenvoudig, maar het vraagt wel degelijk om het nodige denkwerk. Het is vooral belangrijk dat je de actuele situatie op het veld goed weet in te schatten. Alleen zo haal je het maximale uit deze slimme wedstrategie.

Kijk wat de wedstrijd brengt voordat je geld inzet

Wanneer je inzet in het laatste deel van de wedstrijd, is de kans dat je wint groter dan wanneer je een weddenschap plaatst in het eerste kwartier. Dat is geen hogere wiskunde. Toch blijft het belangrijk dat je de wedstrijd goed analyseert en kijkt waar je mogelijkheden liggen. Staan er twee clubs tegenover elkaar die sterk aan elkaar gewaagd zijn? Pas dan maar op als het 1-0 staat en de spelers nog steeds alles op alles zetten om te scoren. Zelfs als de 85e minuut is aangebroken, ben je niet zeker van je zaak. Dat ene extra doelpunt is dichtbij, al weet je nooit of het ook daadwerkelijk gaat vallen. Te veel risico dus voor de 79e minuut strategie. Mocht het in de 86e minuut alsnog 2-0 worden, dan verandert de zaak onmiddellijk. Opeens heb je wel die zekerheid die zo belangrijk is bij deze wedstrategie. Inzetten op de winnaar van het duel past dan perfect bij het doel dat jij voor ogen hebt. Je wilt winst maken, ook al is het niet zoveel.

Elke voetbalwedstrijd is weer anders. Daarom moet je nooit inzetten zonder dat je weet hoe het spel ervoor staat. Je wilt weten of er volop druk wordt gezet of dat de spelers juist lijken te verlangen naar het eindsignaal. Wedstrijden waar weinig snelheid meer in zit en waarin iedereen de bal alleen nog maar wat rondtikt, zijn ideaal voor de 79e minuut strategie. Er is weinig kans dat er een extra doelpunt bij gaat komen of dat er iets anders belangrijks gebeurt. Een correcte score weddenschap kan dan een slimme zet zijn. Ben je niet zeker genoeg van de uitslag, wacht dan nog een paar minuten langer af. Je wilt immers het risico minimaliseren wanneer je aan de slag gaat met de 79e minuut strategie.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.