Feyenoord – Atletico: thuisclub ongeslagen in Kuip, gasten in Champions League

25 november 2023

Dinsdagavond zal De Kuip het decor vormen van een uiterst interessant groepsduel. Thuisclub Feyenoord treft het nog ongeslagen Atletico Madrid. De Rotterdammers wisten beide thuiswedstrijd in de groepsfase te winnen en bij winst op Atletico zet Feyenoord een forse stap richting overwintering in de UEFA Champions League. Speel mee met Feyenoord – Atletico Madrid en zet in via Gokken op Voetbal.nl. 

UEFA Champions League 2023 – 2024

Feyenoord komt dit seizoen uit in Groep E van de UEFA Champions League. Daarin staat het na vier groepsduels op een derde plek. Om te overwinteren in de Champions League zullen de Rotterdammers minimaal één plaatsje moeten klimmen. En dat is goed mogelijk. Nummer twee Lazio Roma staat namelijk maar één puntje boven Feyenoord.

Winst op Atletico zou betekenen dat de Rotterdammers in ieder geval de Spaanse club passeren. De voetbalclub uit Madrid staat namelijk ook binnen schootafstand van Feyenoord omdat Atletico maar twee punten meer heeft. Dit kan dus weleens een cruciale wedstrijd worden voor de eindstand in Poule E.

Head to Head

Dit is de derde ontmoeting tussen beide ploegen. De vorige twee vonden in korte tijd na elkaar plaats. In 2021 werd er een oefenduel gepland. Feyenoord won die wedstrijd met 3-1.

Op 16 oktober 2023 was de tweede onderlinge ontmoeting. Dit ging toen echt om de punten. Atletico bleek daarin de sterkste van de twee, maar Feyenoord gaf de Spanjaarden goed partij. Na 0-1 en 1-2 voor te hebben gestaan moesten de Rotterdammers uiteindelijk toch buigen door treffers van Antoine Griezmann en Antonio Morata (2x).

Odds Feyenoord – Atletico Madrid

De odds voor Feyenoord – Atletico Madrid zijn ook zeer interessant. Er wordt in het 1×2 spelsysteem namelijk altijd ruimschoots het dubbele van de inlegwaarde uitbetaald. Bij een gelijkspel stijgen de pre-wedstrijd quoteringen zelfs naar 3,60 keer het ingelegde speelbedrag. Daarmee is dit ook gelijk de hoogste quotering!

Bij een overwinning van Feyenoord is het echter ook nog altijd lekker scoren als winnende Voetbalgokker. Een voorspelling in de pre-fase via het reguliere 1×2 spelsysteem komt dan maximaal uit op x2,80 keer het ingelegde gokbedrag.

Gaan de drie punten (in de zak) mee naar Spanje? Dan is Atletico zo goed als zeker geplaatst voor de knock-outfase en kunnen punters die dit goed voorspelde kerstinkopen gaan doen dankzij een fraaie 2,75 keer de inlegwaarde winstbonus die de Nederlandse bookmakers bij deze voorspelling hanteren.

Datum en tijdstip Feyenoord – Atletico Madrid

De UEFA Champions League groepsfase wedstrijd Feyenoord – Atletico Madrid zal worden gespeeld op dinsdagavond 28 november. De stadionlampen zullen voluit branden als er om 21:00 uur door beide ploegen wordt afgetrapt in de iconische Rotterdamse voetbaltempel De Kuip.

Meespelen? Dat kan! Hiervoor hoef je geen voetbalschoenen aan te trekken of als scheidsrechter de fluit te hanteren. Je speelt namelijk vanuit je eigen huis snel en gemakkelijk mee door een voorspelling te plaatsen via de Nederlandse Sportsbooks die voetbalweddenschappen aanbieden. Bekijk op onze vergelijkingspagina welk wedkantoor de beste deal heeft voor de voorspelling van je keuze en scoor de beste Feyenoord Rotterdam – Atletico Madrid odds bij het Gokken op Voetbal! Ben jij straks één van de winnaars? Vergelijk, zet in en win!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.