EURO 2024 bookmakers odds Ierland – Griekenland

11 oktober 2023

In Dublin spelen vrijdagavond Ierland en Griekenland tegen elkaar in Groep B van de EK kwalificaties. Dit is ook de poule waarin Nederland is ingedeeld. Winst van de Grieken kan grote gevolgen hebben voor Oranje dat tweede staat in de groep. Heeft Nederland een sprankeltje geluk op vrijdag de dertiende en wint Ierland van het Griekse elftal in het Aviva Stadion? Scoor de beste EURO 2024 bookmakers odds bij Ierland – Griekenland via Gokken op Voetbal!

EK kwalificatie poule B

In Groep B van de EK kwalificatie poule lijkt Frankrijk de ticket voor EURO 2024  wel binnen te gaan halen. De Fransen staan eerste met vijftien punten en lijken onverslaanbaar in deze poulefase. Er blijft dan nog één ticket over voor het Europese toernooi dat volgend jaar zomer in Duitsland wordt gehouden. Nederland staat op de tweede plaats, maar moet vrijdag van Frankrijk winnen wil het die positie niet kwijtraken. Griekenland staat derde en heeft net als Nederland negen punten bij elkaar geraapt. Ierland is de nummer vier in het rijtje met drie punten. De Ieren zijn dus niet direct een gevaar voor Oranje.

De EURO 2024 kwalificaties duren nog tot eind november. Nederland speelt nog uit tegen Griekenland, thuis tegen Ierland en uit tegen Gibraltar.

Head 2 Head

Het Ierse en Griekse landenteam troffen elkaar voor de laatste keer in juni dit jaar. De poulegenoten van Nederland ontmoetten elkaar in Athene en het Griekse elftal versloeg Ierland thuis met 2-1.

Voor het treffen van dit EK kwalificatieduel speelden Ierland en Griekenland lange tijd niet tegen elkaar. Pas in 2012 kwamen de teams elkaar tegen in een oefenwedstrijd. Griekenland heeft het vriendschappelijke duel gewonnen met 0-1.

Voorspellingen Ierland – Griekenland

De pre-odds bij de ontmoeting tussen Ierland en Griekenland lopen hoog op. In het 1×2 spelsysteem worden de hoogste odds uitgekeerd bij een gelijkspel. Delen de Grieken en de Ieren de punten met elkaar, dan kan er tot 3.10 keer het speelbedrag gewonnen worden. Mocht Nederland winnen van Frankrijk dan zou dit een hele gunstige uitslag zijn voor Oranje in Groep B.

Overwinnen de Grieken toch, dan is een goed resultaat van Oranje tegen Frankrijk heel belangrijk zijn om volgend jaar naar het EK te mogen. Voetbalgokkers kunnen bij een zege van de Grieken tot 3.00 keer de inleg uitgekeerd krijgen.

Bij een overwinning van Ierland staat de quoteringen op maximaal 2.40 keer de inleg ingedeeld. Een zege van het Ierse elftal zal voor het Nederlands elftal het gunstigst zijn, maar voetbalgokkers kunnen met deze voorspelling ook een flinke bookmakersbeloning binnenhalen.

Gokken op Voetbal

Online gokken op voetbal is op heel veel manieren mogelijk. Er zijn ook veel bookmakerskantoren die weddenschappen aanbieden voor voetbalwedstrijden. Helaas zijn niet alle wedkantoren betrouwbaar en dat betekent dat je er niet zeker van kunt zijn dat je je geld terugkrijgt bij een correcte voorspelling.

Bij Gokken op Voetbal vinden we het belangrijk dat voetbalgokkers veilig kunnen wedden bij betrouwbare sportsbooks. Op de bookmakerspagina staat de beste Nederlandse bookmakers vermeld waar met een gerust voetbalhart gewed kan worden op voetbalduels. Veilig gokken heb je zelf ook in de hand. Speel nooit met te hoge bedragen en stop op tijd.

Klaar voor een weddenschap op Ierland – Griekenland? De EK kwalificatiewedstrijd Ierland – Griekenland wordt gespeeld op vrijdag 13 oktober. De wedstrijd in Groep B begint om 20:45 uur en wordt gehouden in het Avia Stadion te Dublin. Wordt vrijdag de dertiende een geluksdag voor jou door een correcte voorspelling te plaatsen bij de Nederlandse bookmakers? Vergelijk de bookmakers met elkaar op Gokken op Voetbal en speel mee!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.