Eredivisie odds voor Brabantse derby RKC Waalwijk – PSV

31 augustus 2023

In de Nederlandse Eredivisie wordt dit weekend de Brabantse derby RKC Waalwijk – PSV gespeeld. Het is alweer de vierde speelronde en dat betekent dat er zo langzamerhand verschillen op de ranglijst gaan ontstaan. Drie punten pakken, is dan ook voor iedere club nu cruciaal. Check de competitie odds voor RKC Waalwijk – PSV via Gokken op Voetbal

Eredivisie

In de eerste drie wedstrijden van dit nog prille Eredivisie seizoen wist RKC Waalwijk nog geen punt te pakken. De Brabantse formatie staat daardoor samen met FC Utrecht en promovendus Almere City FC onderaan de ranglijst na drie speelronden in het Eredivisie seizoen 2023 – 2024.

PSV begon de competitie sterk. Na winst op Feyenoord in de Johan Cruijff Schaal werd er gewonnen van FC Utrecht en Vitesse. Bovendien werd dankzij zeges op Sturm Graz en Rangers FC de groepsfase van de UEFA Champions League gehaald. PSV staat in de Eredivisie momenteel vierde. De Eindhovenaren speelden tot nu toe slechts twee duels, terwijl bijvoorbeeld koploper Sparta al drie keer in actie is geweest.

Sterspelers RKC Waalwijk – PSV

RKC Waalwijk had vorig seizoen een uitstekend Eredivisie jaar. De succesvolle spelersgroep werd bij elkaar gehouden. En er werden maar liefst twaalf zomerversterkingen gehaald. Daouda Weidmann die overkwam van het Italiaanse Torino is misschien wel de meest opvallende aankoop.

Bij PSV zijn er deze zomer een aantal sterspelers vertrokken. Zo ging Xavi Simons naar RB Leipzig en werd Érick Gutierrez verkocht. De 18-jarige Isaac Babadi heeft dat gat snel opgevuld en is de revelatie van dit nog prille seizoen. Spelers als Tillman. Dest en Schouten kwamen na de start van het seizoen naar Eindhoven en hebben samen met Saibari in rap tempo een basisplaats veroverd. Al moet Tillman het (voorlopig) met invalbeurten doen. Uitblinkers tot nu toe zijn Luuk de Jong, Veerman, Saibari en Bakayoko.

Head to Head

Als we kijken naar de laatste vijf onderlinge ontmoetingen tussen beide Brabantse voetbalclubs, dan zien we dat PSV telkens als winnaar uit de bus kwam. Het maakt daarbij niet uit op er in Waalwijk of Eindhoven werd gespeeld. Voor de laatste overwinning van RKC op de Eindhovenaren moeten we sowieso een eindje terug. In 2014 werd er door RKC in Waalwijk met 2-0 gewonnen van de provinciegenoot.

Vorig seizoen eindigde RKC – PSV in 0-1 zege voor de gasten uit de Brabantse lichtstad. Bakayoko scoorde na 35 minuten één van zijn eerste goals in PSV 1 en was daarmee ook direct matchwinnaar in dat Eredivisie duel.

Voorspellingen RKC Waalwijk – PSV

De bookmakers belonen winnende voorspellingen altijd met een bonusuitkering. De hoogste uitbetalingen zullen bij dit Eredivisie duel volgen na een driepunter voor de thuisploeg. Slaagt RKC erin om van PSV te winnen? Dan ontvangen Voetbalgokkers die deze uitslag invulden op het online wedformulier een maximale winstbonus van 8,00 keer de inlegwaarde!

Bij een gelijkspel scoren de mensen die hierop gokten en in de pre-wedstrijd fase een voorspelling deden. Punters die kozen voor het 1×2 spelsysteem pakken bij een puntendeling in Waalwijk tot maximaal x5,80 keer het speelbedrag.

Wint PSV en maakt het haar favorietenrol dus helemaal waar in deze Brabantse derby? Dan volgt een uitbetaling door de Nederlandse Sportsbooks richting iedereen die op PSV speelde. De odds in de pre-wedstrijd fase lopen in dat geval op tot een maximum van 1,38 keer de inzet.

Spelopties

Dit zijn de odds die momenteel te scoren zijn in het 1×2 spelsysteem. Er zijn echter heel veel mogelijkheden om op RKC – PSV te gokken. Zo kan je ook de doelpuntenmakers voorspellen. Denk je dat Michiel Kramer (RKC) de eerste goal maakt in dit duel? Dan zou een winnende weddenschap hierop tot maximaal 8,00 het inlegbedrag waard kunnen worden.

Verwacht je dat Luuk de Jong scoort? Dan wordt er een pre-wedstrijd quotering aan deze voorspelling gehangen die oploopt tot maximaal 1,90 keer het wedbedrag. Het maakt daarbij niet uit of hij met het hoofd of zijn voet scoort. Alle goals tellen mee bij deze weddenschap!

Check de bookmakerspagina van Gokken op Voetbal voor een totaaloverzicht van alle wedopties bij de legale, veilige bookmakerskantoren zoals Jack’s, Unibet en Bet365. Inzetten volgens de pre-wedstrijd odds? Plaats je voorspelling dan (ruim) voor de aftrap. Deze zal op zaterdag 2 september om 20:00 uur worden verricht! Zet dus tijdig in via Gokken op Voetbal en scoor de beste Eredivisie odds!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.