Engeland rekent weer op Bellingham en Kane in kwartfinale tegen Zwitserland

1 juli 2024

Afgelopen zondag balanceerde Engeland op de rand van uitschakeling toen het in de 92e minuut met 1-0 achterstond tegen Slowakije. Een weergaloze omhaal van Jude Bellingham (Real Madrid) zorgde er echter voor dat Engeland en Slowakije een verlenging moesten spelen. Daarin wist Harry Kane (Bayern München) al binnen een minuut raak te koppen. Hierdoor won Engeland en mag het zich nu gaan opmaken voor de kwartfinale tegen Zwitserland. Zij versloegen titelverdediger Italië en barsten van het zelfvertrouwen! Speel mee met Engeland – Zwitserland tijdens EURO 2024 en scoor de beste odds via Gokken op Voetbal.nl!

EURO 2024

We zijn inmiddels gevorderd tot de kwartfinales op dit EK voetbal 2024. Dat betekent dat alle landen die er nu nog inzitten drie keer moeten winnen om Europees kampioen te worden. Voor Engeland en Zwitserland is deze kwartfinale de eerste van drie finales tijdens deze EK eindronde in Duitsland.

Beide landen maakten in de groepsfase indruk, maar Zwitserland wellicht nog net een beetje meer. Zij versloegen Hongarije, speelden gelijk tegen Schotland en hielden ook gastland Duitsland op 1-1. Door de 2-0 zege op Italië zijn ze kwartfinalist en zijn de Zwitsers één van de weinige landen die nog ongeslagen is.

Head to Head

Uit de meest recente head-to-head statistieken tussen Engeland en Zwitserland blijkt dat er in de afgelopen zeven jaren drie wedstrijden hebben plaatsgevonden tussen de twee Europese voetballanden. In alle drie de ontmoetingen kwam Engeland als winnaar uit de strijd.

In 2018 versloeg Engeland hun collega’s uit Zwitserland met 1-0. Het jaar daarop was het in het UEFA Nations League toernooi een stuk spannender. Na 90 minuten (plus blessuretijd) was de stand nog steeds 0-0. Engeland won uiteindelijk van Zwitserland, maar het kostte hen dat jaar de nodige moeite. Op 26 maart van dit jaar troffen ze elkaar weer. De vriendschappelijke wedstrijd van die dag eindigde in een 2-1 overwinning voor Engeland.

Odds Engeland – Zwitserland

En dan nu de pre-wedstrijd quoteringen voor Engeland – Zwitserland. Wordt deze wedstrijd beslist in de verlenging of via strafschoppen? Dan behalen gokkers die op een gelijkspel hebben ingezet een aanzienlijke winstbonus. Via het 1×2 spelsysteem kan hun inzet dan tot maximaal 3,00 keer zoveel waard worden!

Indien Zwitserland erin slaagt Engeland te verslaan, dan behalen ze daarmee hun tweede grote overwinning op een voetbalgrootmacht, aangezien ze in de achtste finales al de Italianen hebben uitgeschakeld. Een Zwitserse overwinning was toen ook veel geld waard. Als ze opnieuw stunten, kan een online sportgokker die zijn of haar geld op Zwitserland heeft gezet tot wel 4,00 van het ingezette bedrag winnen!

Zijn de quoteringen bij een Engelse overwinning dan te laag om op te spelen? Integendeel, daar valt ook goed mee te scoren! Een succesvolle inzet op een Engelse overwinning in deze kwartfinale van het EK EURO 2024 kan bij de betere Nederlandse Sportsbooks tot 2,22 het ingelegde bedrag opleveren.

Wordt deze wedstrijd beslist in de verlenging of via strafschoppen? Dan behalen gokkers die op een gelijkspel hebben ingezet een aanzienlijke winstbonus. Bij de Nederlandse voetbal bookmakers kan hun inzet dan tot maximaal 3,00 keer zoveel waard worden!

Datum en tijdstip Engeland – Zwitserland

De wedstrijd Engeland – Zwitserland zal op zaterdag 6 juli worden gespeeld. Het duel zal worden afgewerkt in de Merkur Spiel Arena gelegen in de Duitse stad Düsseldorf. Dit stadion wordt in de Bundesliga bespeeld door Fortuna Düsseldorf. Inzetten tegen de pre-wedstrijd odds kan tot aan de aftrap. Deze zal om 18:00 uur plaatsvinden.

Daarna is het ook nog mogelijk om te scoren bij de veilige, Nederlandse bookmakers. De speloptie live gokken zal namelijk gedurende de hele wedstrijd beschikbaar zijn. Vergelijk tijdig alle odds, zet in via de beste bookmakers deals en win bij een correcte voorspelling via Gokken op Voetbal.nl!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.