Breekt Ajax Amsterdam zegereeks van FC Utrecht in Eredivisie?

26 februari 2024

Aanstaande zondag treft Ajax Amsterdam één van haar rivalen in de Eredivisie. FC Utrecht komt naar de Johan Cruijff Arena. Het is de uitwedstrijd van het jaar voor de Domstedelingen en met een lange ongeslagen zegereeks is de ploeg van trainer Ron Jans vol vertrouwen. Breekt Ajax Amsterdam die ongeslagen Eredivisie reeks van FC Utrecht? Vul je voorspellingen in via Gokken op Voetbal en win bij de veilige, Nederlandse voetbal wedkantoren!

Statistieken Eredivisie

In dit Eredivisie zijn 23 speelronden gespeeld en staat Ajax Amsterdam op de vijfde plaats. De ploeg van trainer John van ’t Schip heeft 36 punten bij elkaar geraapt en zag afgelopen weekend AZ Alkmaar dat vierde staat verder van Amsterdammers af komen te staan. De Noord-Hollandse derby werd gewonnen door AZ met 2-0 en daarmee vergooiden de Ajacieden de kans om de vierde plaats te veroveren.

FC Utrecht staat achtste en aan het einde van dit seizoen betekent die plaats een kans op Europees voetbal. Dat is het doel dat trainer Jans voor ogen heeft met de Domstedelingen die aan het begin van het seizoen nog onderaan het rechterrijtje bungelde. FC Utrecht heeft inmiddels 32 punten en dat zijn er maar vier minder dan Ajax bij elkaar heeft geraapt.

Head 2 Head

De onderlinge duels tussen Ajax en FC Utrecht zijn vaak beladen. Dit seizoen speelden de ploegen al een duel tegen elkaar in Utrecht. In de Galgenwaard waren de Domstedelingen een maatje te groot voor de Ajacieden. FC Utrecht won met 4-3 van Ajax en dat zal dit weekend nog bij beide teams leven. Er wordt weer een strijdvaardig duel verwacht in de Johan Cruijff Arena. Vorig seizoen wisten de Ajacieden in eigen huis met 3-1 te winnen van FC Utrecht. De laatste overwinning die de Domstedelingen boekten in Amsterdam was op 3 oktober 2021. Het werd toen 0-1 voor de ploeg uit Utrecht.

Odds Ajax Amsterdam – FC Utrecht

De wedstrijd tussen de rivalen uit Amsterdam en Utrecht maakt het voorspellen van dit duel nog uitdagender. De pre-odds in het 1×2 spelsysteem worden het hoogst opgeschroefd bij een gelijkspel. Als de Ajacieden en Domstedelingen de punten met elkaar gaan delen in de Johan Cruijff Arena, dan keren de bookmakers tot 4.19 keer het speelbedrag uit.

Bij een overwinning van de ploeg van trainer Jans wordt niet veel minder uitgekeerd. De maximale beloningen bij een overwinning van de Domstedelingen staat op maximaal 4.06 keer de inleg ingedeeld.

Ook bij winst van Ajax kan een mooie beloning binnen worden gehaal. Mocht trainer Van ’t Schip en zijn team winnen voor eigen publiek, dan keren de bookmakers tot 1.75 keer het speelbedrag uit als deze voorspelling is gedropt in het 1×2 spelsysteem op winst van de Ajacieden.

Gokken op Voetbal

Online gokken op voetbalwedstrijden is niet zonder risico, maar kunnen wel beperkt worden door te spelen bij betrouwbare bookmakers. Op de website Gokken op Voetbal staan alleen de betrouwbare Sportsbooks van Nederland vermeld die geldige licenties hebben en honderd procent zeker uitkeren als er een correcte voorspelling is gedaan.

Om voor de beste odds en deals te kunnen spelen, dienen weddenschappen in de pre-fase op tijd bekend te zijn bij de bookmakers. De wedstrijd Ajax – FC Utrecht staat gepland op zondag 3 maart. De wedstrijd wordt om 12:15 uur gespeeld in de Johan Cruijff Arena te Amsterdam. Kies voor veilig en bewust wedden op voetbal door te kiezen voor één van de wedkantoren op Gokken op Voetbal.nl!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.