Beste bookmaker deals Excelsior – Feyenoord

21 november 2023

Dit weekend staat er weer een derby op het menu van de Eredivisie. In het Rotterdamse Van Donge & De Roo Stadion wacht Excelsior op de komst van Feyenoord. De twee Rotterdamse ploegen troffen elkaar daar dit jaar nog en toen was Feyenoord heer en meester op Woudestein. Wat gaat het aanstaande zaterdag worden? Scoor de hoogst mogelijke odds bij de beste bookmaker en maak de perfecte deals op Excelsior – Feyenoord via Gokken op Voetbal!

Eredivisie

Dit Eredivisie is inmiddels toegekomen aan speelronde dertien van de competitie. Feyenoord staat na twaalf duels op de tweede plaats. De Rotterdamse ploeg heeft 29 punten en wil koploper PSV Eindhoven niet uit het oog verliezen. De Eindhovenaren hebben zeven punten meer dan Feyenoord. Een wedstrijd winnen of verliezen maakt dus veel uit voor de ploeg van trainer Arne Slot in de race om de titel met de Eindhovenaren. Vorig seizoen werden de Rotterdams kampioen van Nederland.

Excelsior Rotterdam is de nummer zeven in het rijtje van achttien. De ploeg van trainer Marinus Dijkhuizen heeft die plaats onder andere te danken aan een goed begin van het seizoen. De laatste weken zijn de resultaten van de Kralingens wat minder, maar een derby op eigen Woudestein tegen Feyenoord kan voor heel wat extra strijdlust zorgen en dus ook voor een driepunter.

Head 2 Head

In de afgelopen negen jaar speelden de Rotterdamse ploegen zes duels tegen elkaar. Van de zes competitiewedstrijden won Excelsior er twee en wist Feyenoord viermaal te zegevieren. Excelsior en Feyenoord speelden in mei dit jaar voor de laatste keer tegen elkaar. In de Rotterdamse wijk Kralingen wist Feyenoord die dag met 0-2 te winnen van Excelsior Rotterdam.

In het jaar 2019 ging de overwinning naar Excelsior. De Kralingens wisten vier jaar geleden met 2-1 te winnen  van ´grote broer´ uit Rotterdam-Zuid. Na dat seizoen degradeerde Excelsior naar de Keuken Kampioen Divisie en troffen de teams elkaar tot vorig seizoen niet op het hoogste voetbalniveau van Nederland.

Odds Excelsior – Feyenoord

Bij de Rotterdamse derby horen hoge pre-odds en daar ontbreekt het dan ook niet aan bij de Nederlandse bookmakers op Gokken op Voetbal. Er kan heel wat gescoord worden bij een correcte voorspelling op Excelsior – Feyenoord. De hoogste quoteringen worden gehanteerd bij een zege van trainer Dijkhuizen en zijn team. Als Excelsior wint, kan er tot 12.00  keer het speelbedrag gescoord worden bij de bookmakers. Een hoge beloning voor een ploeg die op de zevende plaats van de Eredivisie staat.

Wordt het een gelijkspel tussen beide Rotterdamse ploegen? Dan lopen de odds in het 1×2 spelsysteem ook lekker op. Er kan tot maximaal 7.50 keer het speelbedrag gewonnen worden als de twee voetbalclubs uit Rotterdam de punten met elkaar gaan delen.

Gaat Feyenoord winnen van de Kralingens? Dan keren de bookmakers tot 1.20 keer het speelbedrag uit bij winst van trainer Slot en zijn team. Ontdek alle odds en speltypen bij de Rotterdamse derby op de vergelijkingspagina van Gokken op Voetbal en scoor de hoogst mogelijke bonussen.

Datum en tijdstip

Deze derby van Zuid-Holland vindt plaats in speelronde dertien van de Eredivisie en staat gepland op 25 november. De wedstrijd tussen Excelsior en Feyenoord begint om 16:30 uur in het Van Donge & De Roo Stadion te Rotterdam dat ook wel bekend is als Woudestein. Wedden op dit duel kan voorafgaand aan de wedstrijd, maar ook tijdens. Ontdek ook de mogelijkheden bij het live wedden op Excelsior – Feyenoord. Via Gokken op Voetbal spelen voetbalgokkers via elk speltype veilig en bewust mee!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.