Begin 2024 met een correcte voorspelling op FC Twente – AZ Alkmaar

8 januari 2024

In De Grolsch Veste wordt uitgekeken naar de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe jaar. FC Twente ontvangt AZ Alkmaar in eigen huis. Het is de eerste competitiewedstrijd van het jaar die de teams goed van start willen gaan. Begin 2024 met een correcte voorspelling op FC Twente – AZ Alkmaar door mee te spelen via Gokken op Voetbal.nl!

Eredivisie

PSV Eindhoven is de winterkampioen van seizoen 2023-2024. De Eindhovenaren boekten in de eerste helft van het seizoen de meeste punten. In zestien speelronden wisten de Eindhovenaren ongeslagen te blijven en staat met 48 punten op de eerste plaats. Feyenoord volgt de Brabanders met 38 punten en dat zijn al tien punten minder dan de Eindhovense ploeg er heeft verzameld.

Op de derde plaats staat FC Twente met 34 punten. De ploeg in Enschede heeft een punt meer dan de tegenstander van aanstaande zaterdag. AZ staat namelijk met 33 punten op de vierde plaats. Eerste achtervolger van de Alkmaarders is Ajax. De provinciegenoot van de Alkmaarders heeft 25 punten en is dus niet direct een bedreiging voor de ploeg van trainer Pascal Jansen.

Head 2 Head

In de laatste vijf ontmoetingen van FC Twente en AZ Alkmaar in Enschede wisten de Tukkers drie keer te winnen van hun bezoekers uit Alkmaar. De laatste ontmoeting dateert op 19 maart 2023 dat met 2-1 gewonnen werd door de Tukkers. De ploeg in Enschede versloeg AZ in 2021 ook. Toen wonnen de Tukkers met 3-1. In februari 2020 boekte FC Twente een 2-0 zege tegen de Alkmaarders en kreeg in die wedstrijd ook geen doelpunt tegen van AZ.

AZ won haar laatste uitwedstrijd in Enschede op 13 december 2020. In De Grolsch Veste versloeg de club uit Noord-Holland de Tukkers met 1-3. In 2022 wisten de Alkmaarders ook de achtste finale van de KNVB beker met 1-2 te winnen van FC Twente en stroomde toen ten koste van de Tukkers door naar de kwartfinales van het bekertoernooi.

Odds FC Twente – AZ Alkmaar

De pre-odds staan er goed op bij de wedstrijd tegen FC Twente tegen AZ. De Nederlandse bookmakers keren de hoogste odds uit bij een gelijkspel in De Grolsch Veste. In het 1×2 spelsysteem staan de quoteringen momenteel op maximaal 3.54 keer de inleg ingedeeld.

Weet AZ haar eerste zege van het jaar te boeken in Enschede? Dan staan er beloningen gereed die oplopen tot 3.35 keer het speelbedrag dat gestort is bij één van de bookmakers op Gokken op Voetbal. Deze odds zijn niet veel lager dan bij een gelijkspel.

Ook bij winst van FC Twente zijn de odds zo ingedeeld dat er het dubbele van de inleg te scoren is. Voetbalgokkers die vooraf een overwinning van FC Twente voorspelden, kunnen  bij hun favoriete bookmaker tot 2.13 keer het speelbedrag uitgekeerd krijgen bij een correcte voorspelling op winst van FC Twente.

Datum en tijdstip FC Twente – AZ Alkmaar

De competitiewedstrijd FC Twente – AZ Alkmaar wordt op zaterdag 13 januari in De Grolsch Veste te Enschede gespeeld. De wedstrijd zal daar om 18:45 uur beginnen en ruim negentig minuten later zal bekend zijn wie het nieuwe jaar met een driepunter begint.

Ook wedden op FC Twente – AZ? Wedden in de pre-fase kan totdat de kraker in Enschede begint. Daarna schakelen de wedkantoren over naar live betting deals. Vergelijk de meest actuele odds op de bookmakerspagina van Gokken op Voetbal en scoor je deal bij deze kraker in Enschede. Ontdek de diverse speltypen die de wedkantoren hanteren. Zo kan er flink gescoord worden bij speltypen als Handicap, Correct Score combinatie deals of verover de odds in het populaire speeltype Over/Under. Bezoek de betrouwbaarste bookmakers van Nederland op de bookmakerspagina van Gokken op Voetbal of plaats er direct een voorspelling op Twente – AZ!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.