ZEbet

ZEbet is van origine een Franse bookmaker en wilt nu ook de harten veroveren van Nederlandse sportliefhebbers met hun uitgebreide gokplatform.

Ga naar ZEbet arrow

Wedden op ZEbet

In Nederland is ZEbet een van de  legale bookmakers die handelt onder strikte regelgeving. Het wedkantoor, oorspronkelijk gevestigd in Frankrijk, heeft een vergunning gekregen en is dus volledig legaal voor Nederlandse gokkers. Meer informatie over deze bookmaker vind je in onze uitgebreide review van ZEbet!

ZEbet: Wie is deze bookmaker?

Vanaf medio februari 2022 kan ZEbet legaal online sportweddenschappen aanbieden aan Nederlandse gokkers. Het moederbedrijf is de Franse Groupe ZEturf, die sinds 2004 actief is en gevestigd is in Parijs. Toen ZEturf voor het eerst werd gelanceerd, was het voornamelijk een website voor paardenraces.

Enige tijd later werd onder de naam ZEbet het aanbod van sportweddenschappen in sommige regio’s sterk uitgebreid, met veel verschillende soorten sportweddenschappen. Die vergunning werd verleend in februari 2022, wat destijds samenviel met de lancering van de nieuwe ZEbet website. Sindsdien kun je je als Nederlandse voetbal gokker uitleven op ZEbet.nl.

ZEbet voetbal aanbod

ZEbet is een site voor sportweddenschappen die zich voornamelijk richt op recreatieve spelers. Spelers zullen ook vrijwel meteen merken dat het totale sportaanbod iets kleiner is dan dat van de meeste andere online bookmakers. Wij zijn van mening dat de hoeveelheid informatie voor alle wedstrijden en competities voor de recreatieve gokker voldoende is. Terwijl andere bookmakers meer dan 30 sporten aanbieden, hebben vele hiervan ook weinig oog voor voetbal. Bij ZEbet sportweddenschappen lijkt het in ieder geval alsof elke belangrijke voetbalwedstrijd evenveel aandacht krijgt.

ZEbet biedt sportweddenschappen aan op de meeste populaire sporten die je van een aanbieder van sportweddenschappen mag verwachten. Hierbij krijgt voetbal wel de meeste aandacht. Je kunt dan ook met slechts een paar klikken wedden op specifieke topwedstrijden door naar de voorpagina van ZEbet te gaan. Hier staat een lijst met verschillende grote voetbalcompetities onder de kop ‘Trending’.

Leuke verscheidenheid

Spelers die geïnteresseerd zijn in voetbalweddenschappen bij ZEbet zullen waarschijnlijk wel blij zijn met de beschikbare selectie. Competities van over de hele wereld en een groot aantal bijzondere toernooien, zoals het WK en het EK, zijn hier te vinden. Door de verschillende voetbalwedstrijden kan elke speler wedden op een leuke selectie  aan uitkomsten en resultaten. Waaronder de eindstand, de winnaar, het eerstvolgende doelpunt, goal scorer en een verscheidenheid aan andere uitkomsten en resultaten.

Overzichtelijk wedden

We zijn erg blij met het ontwerp van de website. Naast een lijst met alle sporten, Trending-onderwerpen en competities en het huidige aanbod van voetbalwedstrijden, bevat de homepage een sectie gewijd aan de meest recente evenementen in elke sport. Spelers kunnen dan ook eenvoudig en snel van sport wisselen. Een overzichtelijke pagina maakt wedden wel zo fijn, zeker wanneer je op verschillende sporten of sportwedstrijden tegelijk wilt inzetten.

Hoe zijn de ZEbet odds?

De odds van een bookmaker hebben een aanzienlijke invloed op de uitkomst van een race. Waarom zou je wedden met iemand die lagere odds biedt dan de andere bookmakers die er zijn? Hoewel de kansen soms iets hoger zijn dan die van andere bookmakers, ontdekten we dat ze bij ZEbet toch vaak minder aantrekkelijk zijn. Dit is jammer, maar het is altijd goed om te controleren of ZEbet goede odds heeft voor jouw specifieke weddenschap voordat je deze plaatst.

De Super Odds van ZEbet zijn daarentegen een lichtpuntje, en dit zijn uitstekende weddenschappen die hogere odds bieden voor een specifieke uitkomst. Dit is niet alleen voor nieuwe spelers op het platform interessant, maar ook voor bestaande gokkers, wat een mooi voordeel is.

Even zoeken, maar dan heb je ook wat bij Zebet

ZEbet spelers hebben, ondanks de meestal lage odds, toch gemeld dat ze goede weddenschappen kunnen vinden, maar alleen als ze hard genoeg zoeken. Wedden op voetbal is eenvoudig en snel bij deze bookmaker. Het is belangrijk om te onthouden dat de odds beter of slechter kunnen zijn dan die van andere bookmakers, dus laat je niet meeslepen. Er zijn genoeg kansen om te scoren bij ZEbet als je bereid bent er wat tijd in te steken.

Live wedden op ZEbet

Op de homepage van ZEbet wordt prominent het woord ‘LIVE’ weergegeven. Alle actuele evenementen en wedstrijden staan hier vermeld. Het duurt enkel een paar seconden om een live weddenschap te plaatsen. Je moet natuurlijk wel een account hebben om dit te kunnen doen.

Voor sommige wedstrijden biedt ZEbet realtime statistieken. Hoe meer informatie je als gokker hebt, hoe groter je kansen om de juiste keuze te maken en een goed rendement op je investering te krijgen. Bij de meeste live weddenschappen is een directe uitbetalingsoptie beschikbaar. Het is wel teleurstellend dat er nog geen manier is om livestreams te bekijken.

Promoties en bonussen bij ZEbet

Wat betreft bonussen is ZEbet vrij gul. Nieuwe spelers kunnen profiteren van verschillende incentives, waaronder welkomstbonussen en aantrekkelijke stortingsbonussen. Nadat je je hebt aangemeld, kun je een specifieke promotie selecteren waarvan je wilt profiteren. Het is belangrijk op te merken dat alleen spelers ouder dan 25 jaar in aanmerking komen voor deze bonussen.

Op de ZEbet is er ook een loyaliteitsprogramma te vinden. Je verdient ZEpoints voor het plaatsen van weddenschappen en wanneer je 2.000 punten hebt bereikt, kun je deze inwisselen voor 10 euro aan free bets. Het is wel  jammer dat er geen ZEpoints worden toegekend voor live weddenschappen.

Bonus activeren

Zodra je je eerste storting hebt gedaan, ontvang je het eerste deel van je welkomstbonus. Hiervoor hoef je zelf niets te doen. Gewoon beginnen met spelen en je bonus wordt geactiveerd. We pleiten er niet voor, maar je kunt je bonus altijd weigeren. Dit is echter wel een fantastische aanbieding, aangezien je hem ook maar één keer hoeft in te zetten om vrij te spelen.

Je account verifiëren

Wanneer je je voor het eerst aanmeldt voor een nieuw account, wordt je identiteit meteen gevalideerd. Je leeftijd, burgerservicenummer en identiteitsbewijs met foto zijn allemaal nodig om te kunnen bepalen of je al geregistreerd bent bij Cruks.

Een tweede verificatie is vereist wanneer je je winsten wil uit te laten betalen. Dat gaat vrij snel aangezien je de helft van het proces al hebt doorlopen toen je je inschreef. Je hoeft dan alleen nog een bewijs te laten zien van je woonadres. Denk hierbij aan een energierekening, telefoonrekening of bankafschriften.

Verzoeken worden doorgaans binnen 48 uur na ontvangst verwerkt. Dit kan trouwens ook sneller zijn. Nadat het verificatieproces is voltooid, ontvangt je je winst binnen enkele dagen op je bankrekening.

Geld storten bij ZEbet

ZEbet accepteert creditcards (VISA, Mastercard) en iDEAL-overschrijvingen voor stortingen. Vooral Nederlandse spelers geven de voorkeur aan de laatste manier van betalen. ZEbet neemt (nog) geen betalingen via PayPal aan. Het minimale stortingsbedrag voor iDEAL en creditcard betalingen is €15.

Als het gaat om het storten van geld, moeten online bookmakers met een vergunning van het KSA zich aan strikte regels houden. Het gebruik van betaalmethoden die gekoppeld zijn aan de identiteit van een speler is hierbij de belangrijkste regel.

Geld opnemen bij ZEbet

Voor opnames is een minimumbedrag van € 15 vereist. Wat jammer  aanzienlijk hoger is dan die van sommige andere bookmakers. Je kunt gelukkig met een paar klikken geld van je rekening naar je bankrekening overmaken.

Let wel op! Het maximale bedrag dat van ZEbet kan worden opgenomen is €7.500. Je moet je persoonlijk melden bij het hoofdkantoor in Rijswijk wanneer je meer dan dat bedrag wint. Als je vaak grote bedragen wint bij deze bookmaker, is het een goed idee om je TomTom te programmeren met de snelste route naar Rijswijk…

Klantenservice van ZEbet

Ondervind je problemen op de website? Dan kun je uiteraard contact opnemen met de klantenservice van ZEbet. Als je ooit een weddenschap hebt geplaatst bij een van de grootste online bookmakers van het land, ben je wellicht gewend aan 24-uurs live chat-ondersteuning. ZEbet biedt deze functie helaas niet. De helpdesk is niet de klok rond open en er is geen live chat-optie op het platform van deze bookmaker. Je dient WhatsApp, telefoon of het contactformulier op de website gebruiken om contact met hen op te nemen. ZEbet heeft geen duidelijke FAQ-pagina. ZEbet heeft op dat gebied dus nog wel wat bij te schaven.

ZEbet mobiel

ZEbet heeft een mobiele applicatie. Apps voor iOS en Android zijn beide verkrijgbaar in de respectievelijke app stores. ZEbet heeft een voordeel ten opzichte van andere Nederlandse bookmakers, omdat het merendeel nog geen app heeft. De app is eenvoudig in gebruik en heeft een overzichtelijke lay-out, net als de website van ZEbet.

Ons eindoordeel over ZEbet

Alle aandacht van deze bookmaker gaat uit naar wedden op sport. Dit is in de ogen van sommige mensen een nadeel en het zou leuk zijn om te zien dat ZEbet zijn selectie binnenkort uitbreidt. De bookmaker heeft in ieder geval een mooi aanbod voor ons voetbalfans, dus daar zijn we voorlopig blij mee.

Een degelijke sportsbook, ok klantenservice en fijne promoties maken ZEbet een prima optie. De ZEbet-app (beschikbaar op iOS en Android) is een groot pluspunt en het feit dat ZEbet een loyaliteitsprogramma heeft.. De odds van ZEbet kunnen zeker competitiever. Andere redenen dat wij ZEbet geen highscore geven zijn het ontbreken van live chat- en stream functies.