Toto

Toto is een Nederlandse bookmaker die het mogelijk maakt om te wedden op voetbalwedstrijden. Toto is een onderdeel van Nederlandse Loterijen en al jaren een stabiele factor voor voetbalgokken in Nederland.

Betaal met iDeal Nederlands
Ga naar Toto arrow

Toto sportweddenschappen

De Nederlandse voetbaltoto is begonnen in 1956. In die tijd waren de weddenschappen nog alleen bedoeld voor KNVB-leden, maar inmiddels kan iedereen gaan gokken bij Toto. En je wedt ook nog eens onder toezicht van de Nederlandse Kansspelcommissie. Dat betekent dat de bookmaker zich moet houden aan strenge regels omtrent privacy en veiligheid. Bovendien heb je bij klachten altijd een plek om naartoe te gaan. Maar een licentie van de Nederlandse Kansspelcommissie is zeker niet het enige pluspunt van Toto. De lage stortingslimieten, interessante bonusacties, behulpzame klantenservice en de handige notificaties in de Toto app zorgen ervoor dat deze bookmaker al tientallen jaren een leidende positie heeft in de Nederlandse gokmarkt.

Mijn Toto: dé plek waar je alles regelt

Toto heeft lang gewerkt met papieren wedformulieren. Al is die tijd voor de meeste gokkers nu wel voorbij.Want waarom zou je naar de winkel gaan als je net zo makkelijk via het online platform kunt wedden?Voor je online weddenschappen bij Toto heb je natuurlijk een account nodig. Het creëren van zo’n spelersaccount doe je heel eenvoudig via de registratieknop op de website.Het handige is dat je met dat ene account kunt meedoen met alle spellen van de Nederlandse Loterij, waaronder bijvoorbeeld Eurojackpot of de Staatsloterij.

Meld je je puur aan om te kunnen wedden op sportwedstrijden? Dan wordt Mijn Toto de plek waar je alles regelt. Zodra je ingelogd bent, kun je via Mijn Toto je speelsaldo checken, een uitbetaling aanvragen, je gegevens wijzigen of bijvoorbeeld je wedgeschiedenis inzien. Ook de lopende weddenschappen kun je gemakkelijk terugvinden als je eenmaal ingelogd staat.

Geld storten en speellimieten

Voordat je weddenschappen aan Mijn Toto toe kunt voegen, moet er voldoende speelsaldo in je account staan. Je saldo aanvullen doe je eenvoudig via iDEAL of creditcard. Bij het storten van geld merk je meteen hoe laagdrempelig Toto als bookmaker is. Vanaf 5 euro kun je al aan het gokken gaan. Bij veel bookies is de stortingslimiet minstens het dubbele.

Met een storting van 5 euro kun je maximaal 5 verschillende weddenschappen aangaan. De minimale inleg voor een single bet bedraagt namelijk 1 euro. Met een inleg van ‘slechts’ 1 euro maak je nooit heel veel winst. Wil je echt iets aan je weddenschappen overhouden, dat moet je toch met wat hogere bedragen gaan wedden. Toto werkt met speellimieten die aansluiten bij de richtlijnen van de Nederlandse Kansspelcommissie. En die richtlijnen zijn behoorlijk streng. Voor spelers onder de 24 jaar geldt een inleg limiet van 100 euro.Ben je ouder, dan kun je maximaal 1.000 euro inzetten. Let op: dit bedrag is meteen de hele weeklimiet. Als je die 1.000 euro gebruikt voor één weddenschap,dan kun je de rest van de week niet meer gokken bij Toto. Denk dus goed na over de hoogte van je inleg wanneer je met grotere bedragen gokt.

Toto: Een bookmaker met passie voor Nederlands voetbal

Bij Toto kun je wedden op voetbalwedstrijden van over de hele wereld. Daarbij ligt er veel nadruk op het Nederlandse voetbal. Wie graag wedt op de Eredivisie of de KNVB beker, zit bij deze bookmaker dus goed. Vooral bij de populairdere competities en toernooien zijn er volop wedopties. Een 1×2 weddenschap, over/under, handicap weddenschap, dubbele kans,de correcte score of het aantal doelpunten in de eerste helft: Toto heeft het allemaal.

Toto’s statistieken én Toto Extra

Heb je geen voorkeur voor een bepaalde voetbalclub of competitie? Dan kun je er ook voor kiezen om je te laten leiden door Toto’s wedtips.De bookmaker informeert gokkers graag over wedstrijden die komen gaan. Op Toto Extra vind je onder andere voorbeschouwingen, interessante quoteringen én krijg je wedtips. Misschien kom je dan vanzelf een wedstrijd tegen die mogelijkheden biedt.

Een slimme gokker zoals jij laat zich natuurlijk niet meteen overtuigen door de wedtips van een bookmaker.Gelukkig ben je voor je weddenschappen niet volledig afhankelijk van de informatie op Toto Extra. Je kunt namelijk ook terugvallen op de statistieken. Toto heeft bij elke voetbalwedstrijd een handige lijst met statistieken klaarstaan.Vooral bij de grote competities en toernooien is er volop informatie beschikbaar.Je ziet bijvoorbeeld hoe de laatste onderlinge ontmoetingen zijn verlopen, wat het gemiddelde aantal doelpunten per wedstrijd is en welke spelers het vaakst scoren. Met dit soort statistieken geeft Toto de perfecte basis voor je weddenschappen.

Zo ga je bij Toto voor de hoogst mogelijke winst

Beginnende gokkers houden het vaak bij een single bet. Verstandig, want je hoeft maar alleen die ene wedstrijd goed te voorspellen om winst te maken. Toch ga je bij Toto nooit heel veel geld winnen metzo’n enkelvoudige weddenschap. Dat komt simpelweg door de quoteringen.Bij de meeste wedstrijden hoef je niet lang te zoeken voordat je een bookie vindt die hogere quoteringen aanbiedt. Gelukkig heeft Toto wel manieren om die quoteringen wat te verhogen.Verruil de single bet bijvoorbeeld eens voor een combi bet of ga voor een combi boost weddenschap.Ook het jackpotspel Toto-13 biedt mogelijkheden. Als je alle dertien door Toto geselecteerde wedstrijden juist voorspelt (d.m.v. een 1×2 weddenschap), dan is de jackpot voor jou.Het bedrag begint bij 10.000 euro, maar de jackpot loopt op als er geen winnaar is. Heb je er geen vertrouwen in dat je al die wedstrijden goed voorspelt? Bij Toto-13 is het zelfs mogelijk om tegen betaling een aantal uitkomsten weg te strepen. Hiermee vergroot je je winkansen natuurlijk aanzienlijk!

Wie het toch bij een normale single bet wil houden, maakt bij de Nederlandse competities de meeste kans op interessante quoteringen. Toto is niet voor niets als sponsor verbonden aan de KNVB beker en aan de wedstrijden van Oranje. Daar profiteer je als gokker dus zeker van.Het handige is trouwens dat Toto meteen op je wedbriefje aangeeft hoe hoog het potentiële winstbedrag is. Dat scheelt je weer wat rekenwerk.

Je Toto-winst laten uitkeren

Het maakt niet uit of je voor een single bet of combi bet gaat óf dat je je geluk beproeft bij het jackpotspel. Want bij al deze weddenschappen hoop je natuurlijk dat je winst maakt. Ook bij het aanvragen van een uitbetaling ervaar je hoe laagdrempelig Toto eigenlijk is.Zo hoef je maar 5 euro winst te maken en je kunt het bedrag al laten uitbetalen.

Bij veel bookmakers bepaal je zelf of je de winst laat uitbetalen naar een e-wallet, je creditcard of je bankrekening. Toto biedt die keuze niet. De bookie betaalt de gemaakte winst namelijk standaard uit naar je rekening. Het voordeel is wel dat een uitbetaling altijd gratis is.Valt de winst bij een weddenschap hoger uit dan 449 euro? In dat geval houdt Toto automatisch de kansspelbelasting van 30% in. Handig, want dan hoef je hier zelf niet meer naar om te kijken.

Ontdek de promotiepagina van Toto

Toto heeft in de afgelopen 60 jaar een behoorlijk betrouwbaar imago opgebouwd.Bij het werven van nieuwe spelers moet de bookmaker het ook niet hebben van hoge quoteringen of spectaculaire welkomstbonussen. In plaats daarvan vertrouwt Toto op zijn goede naam (waarbij een licentie van de Nederlandse Kansspelcommissie zeker helpt).Maar dat wil niet zeggen dat deze bookmaker helemaal geen interessante acties voor je heeft klaarliggen.

De promotiepagina is regelmatig gevuld met free bets en cashback bonussen. En als je je aanmeldt voor de e-mailservice van Toto, dan ontvang je daarnaast de nodige individuele bonussen. Ben je niet zozeer geïnteresseerd in free bets en cashback bonussen,maar win je liever gratis kaarten voor voetbalwedstrijden? Ook dan zit je bij deze bookmaker goed. Toto is namelijk het enige wedkantoor waarbij je tickets kunt winnen voor de Nederlandse bekerduels óf voor de wedstrijden van Oranje.

Toto investeert in mobiel wedden

De gokwereld gaat 24/7 door. Op zondagochtend verdiep je je misschien in de Eredivisie-wedstrijden van die dag, terwijl je op dinsdagavond alvast kijkt welke duels er die week in Australië of Japan worden gespeeld. Er zijn natuurlijk ook momenten waarop je snel actie moet ondernemen, bijvoorbeeld als er nog maar weinig tijd is om in te zetten. En dat is toch lastig als je net onderweg bent. Gelukkig heeft Toto volop geïnvesteerd in het ontwikkelen van een eigen app (voor Android en iOS).Via deze app kun je weddenschappen plaatsen, maar ook geld storten of een uitbetaling aanvragen.Wil je tijdens de wedstrijd graag op de hoogte blijven van eventuele doelpunten? Activeer gewoon de notificaties en Toto zorgt ervoor dat je niets mist!

Stel je vragen aan de Nederlandstalige klantenservice

Het kan natuurlijk gebeuren dat je tijdens het gokken tegen vragen of problemen aanloopt. De regels rondom de cashback bonus zijn niet helemaal duidelijk of de uitbetaling komt niet binnen:op dit soort momenten is het erg prettig om terug te kunnen vallen op de Nederlandstalige klantenservice van Toto.

De klantenservice is telefonisch te bereiken via het gratis nummer 070-550 08 05. Daarnaast kun je gebruikmaken van de live chat. Is de vraag niet zo dringend dat je direct antwoord nodig hebt? In dat geval kun je er ook voor kiezen om je vraag te stellen via Twitter, Facebook Messenger of WhatsApp.Binnen een paar uur heb je een antwoord.